Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 92729
Convocatoria pública per cobrir les places de Jutge/essa de Pau de Sant Lluís

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm.  2022/PRE/0000227,  de data 21.02.2022, la batlessa ha resolt el següent::

 “En data 10.01.2022 va finalitzar el termini pel quan va ser anomenada l'actual Jutgessa de Pau de Sant Lluís, tal com ha comunitat a l'Ajuntament la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (RE 744, de dia 11.02.2022). Es fa necessari, per tant, procedir a una nova elecció d'aquest càrrec.

 Atès que correspon al Ple de l'Ajuntament l'elecció de la persona idònia per ser nomenada Jutge/essa de Pau del municipi, de conformitat amb l'establert als articles 101 i 102 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, i articles 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau,

 RESOLC

 Primer.- Aprovar la convocatòria pública per cobrir la vacant de Jutge/essa de Pau  del municipi de Sant Lluís. D'acord amb la normativa aplicable, els interessats han de presentar les seves sol·licituds d'acord amb el que es detalla a continuació:

 Requisits dels aspirants:

- Ser espanyol

- Ser major d'edat

- No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de la Llei orgànica del poder judicial.

- No incorre en cap de les incompatibilitats i prohibicions regulades als articles 389 a 397 de la Llei orgànica del poder judicial.

 Presentació de sol·licituds:

Les sol·licituds es presentaran al Registre General de l'Ajuntament de Sant Lluís (Pla de Sa Creu, s/n - 07710 Sant Lluís) en el termini de 15 dies hàbils a comptar des de la publicació del pertinent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes regulades a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Documentació a presentar:

La sol·licitud s'haurà de presentar acompanyada de la següent documentació:

- Instància segons model que es podrà descarregar a la pàgina web

- Fotocòpia DNI

- «Currículum vitae» on es consignaran els detalls més significatius

Segon.- Publicar la present convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web de l'Ajuntament, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el Jutjat degà i en el Jutjat de Pau de Sant Lluís.

Tercer.- Sotmetre a la consideració del Ple de l'Ajuntament les sol·licituds presentades perquè elegeixi, amb el quòrum de majoria absoluta, a la persona idònia d'entre les interessades.”

 

Sant Lluis, document signat electrònicament (22 de febrer de 2022)

La batlessa M. Carolina Marquès Portella