Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 92345
Sol·licitud llicència d'ocupació o de primera utilització expedient d'obres núm. 20180157. Abstenció del batle i delegació en la primera tinent de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. 3407/2018

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, el batle que subscriu, Sr. Jaume Monserrat Vaquer, venc a dictar la següent

RESOLUCIÓ

Antecedents

1. De la sol·licitud de llicència d'ocupació o de primera utilització

El JAUME MONSERRAT VAQUER presenta l'escrit amb Registre General d'Entrada núm. 2021-E-RE-1422 de data 9/06/2021 en el que sol·licita la llicència d'ocupació o de primera utilització de l'edificació ubicada al Polígon 10 parcel·la 195 i 196 de Felanitx.

2. Abstenció i delegació

Aquesta Batlia s'ha d'abstenir d'intervenir en aquest assumpte per donar-se la causa d'abstenció prevista a l'article 23.2 letra a) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de régim jurídic del sector públic, (en endavant, LRJSP), aixó és tenir interés personal en l'assumpte, ja que el Sr. Jaume Monserrat Vaquer és el sol·licitant de l'esmentada llicència. Per aquest motiu, s'ha de delegar en la primera tinent de batle Sra. Catalina Soler Torres totes les atribucions que corresponguin a la Batlia en relació a la tramitació i resolució de la sol·licitut de la llicència d'ocupació o de primera utilització de l'edificació ubicada al Polígon 10 parcel·la 195 i 196 de Felanitx.

Fonaments de dret

I. Competència. En aplicació de l'article 21.1.lletra q de la Llei 7/1985 de 2 d'abril de bases del règim local (en endavant, LBRL) el batle és l'òrgan competent per l'atorgament de les llicències.

II. Abstenció. El deure d'abstenció està previst a l'article 23 de la LRJSP, a l'article 76 de la LBRL i a l'article 21 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals aprovat pel Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre (en endavant, ROFRJCL).

III.  Delegació. Els articles 43, 44 i 47 del ROFRJCL regulen, pel que aquí interessa, el procediment a seguir en el cas en què el batle s'ha d'abstenir d'intervenir d'un assumpte per impediment legal. En aquest supòsit, el batle ha de delegar les seves atribucions a favor del tinent de batle que correspongui mitjançant Decret de Batlia i la seva publicació.

D'acord amb els antecedents i fonaments de dret exposats,

RESOLC

Primer. Abstenir-me d'intervenir, per impediment legal, en l'assumpte referent a la tramitació i resolució de la llicència d'ocupació o de primera utilització de l'expedient d'obres núm. 3407/2018.

Segon. Delegar en la primera tinent de batle Sra. Catallina Soler Torres totes les atribucions que corresponguin a aquesta Batlia en relació a l'esmentat assumpte.

Tercer. Facultar a la primera tinent de batle Sra. Catalina Soler Torres per signar tots els documents que siguin necessaris per tramitar i resoldre la llicència d'ocupació o de primera utilització de l'expedient d'obres núm. 3407/2018.

Quart. Donar compte d'aquesta delegació al Ple de l'Ajuntament de Felanitx en la primera sessió que es celebri.

 

Cinquè. Publicar aquesta delegació mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Felanitx, pel termini de vint dies hàbils, amb notificació personal a les persones interessades, en forma legal.

El batle, Jaume Monserrat Vaquer. D'acord amb la funció de fe pública prevista a l'art.3.2h) del RD128/2018, faig anotar dins l'exp. 3407/2018, la present Resolució; El secretari, Joan Garcia Cortès. Felanitx, 15 de febrer de 2022.

 

Felanitx, 18 de febrer de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer