Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 90298
Ampliació del termini d’exposició pública de la modificació inicial de la fitxa d’oferta d’allotjaments de Menorca marca Reserva de Biosfera (Exp. 0919-2021-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, en sessió de caràcter extraordinari d'11 d'octubre de 2021, aprovà inicialment la modificació de la fitxa d'oferta d'allotjaments de Menorca marca Reserva de Biosfera i s'exposà al públic durant un termini de trenta dies naturals (BOIB núm. 152 de 4 de novembre de 2021).

Atès que es va detectar que aquesta informació no havia arribat a totes les entitats interessades durant el termini establert, per Decret de la Presidència de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera núm. 1/2022 de 3 de febrer, s'amplia el termini d'exposició pública i es fa públic que l'expedient esmentat romandrà de públic manifest en aquest Consell Insular de Menorca (Plaça de la Biosfera, 5 de Maó, de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 hores), durant quinze dies a partir del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que durant el termini esmentat les persones interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions i suggeriments que considerin escaients. La fitxa d'oferta d'allotjaments de Menorca marca Reserva de Biosfera es podrà consultar en la pàgina web del Consell Insular de Menorca (www.cime.es)

 

Maó, 18 de febrer de 2022

Per delegació de la presidenta El secretari del Consell Rector

Octavi Pons Castejón

(Decret 20/2020, de 21 de gener)

(BOIB núm. 13 de 30-1-2020)