Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 90029
Modificació del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de dia 23 de desembre de 2021, va aprovar per unanimitat dels membres del Ple (13), la modificació del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa i Formentera en el següent sentit: 

“(...) 

1. RECTIFICAR la denominació del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 171 de 2/12/2006) que pel que fa a la referència a Consell Insular d'Eivissa i Formentera, per Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa. 

2. MODIFICAR l'article 26 del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa, el contingut del qual ha de ser el següent: 

«Article 26. Productivitat 

1. Per tal de retribuir el grau d'interès, la iniciativa o l'esforç amb què el personal funcionari desenvolupa el treball i el rendiment o els resultats obtinguts en l'avaluació de l'acompliment, i en ordre a primar la consecució d'objectius establerts pels titulars dels departaments i serveis de la corporació, el Consell Insular d'Eivissa abonarà un complement de productivitat al personal funcionari. 

2. Per a l'assignació del complement de productivitat, el Ple del Consell Insular d'Eivissa ha d'aprovar una quantia global en el pressupost anual, que ha de ser distribuïda entre els empleats que el meritin, previ compliment dels requisits objectius que s'estableixin per cada departament i Servei. 

3. La quantia d'aquest complement no podrà excedir del percentatge establert en l'article 7.2 b) del Reial decret 861/1986, sobre els costos totals de personal que apareixeran determinats globalment en el pressupost del Consell Insular d'Eivissa. 

4. La percepció d'aquest complement ha d'assignar-se de manera individual, sense que càpiga el seu reconeixement i abonament a categories o grups d'empleats públics; no té caràcter consolidable, i en cap cas implica cap dret al seu manteniment ni respecte a valoracions corresponents a períodes successius. 

5. En cap cas es podrà reconèixer quanties en concepte de complement de productivitat quan s'atorguin gratificacions per serveis extraordinaris realitzats per un mateix empleat fora de la jornada laboral ordinària, amb motiu de la mateixa activitat o causa i durant el mateix període de temps.» 

3. ESTABLIR que la modificació anteriorment referenciada de l'article 26 del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa sigui plenament efectiva a partir de l'entrada en vigor del pressupost general del Consell Insular d'Eivissa per a l'any 2022. 

4. PUBLICAR la modificació de l'article 26 del Pacte de condicions per al personal funcionari del Consell Insular d'Eivissa en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

5. TRAMETRE una còpia de l'acord als representants del personal funcionari al servei del Consell Insular d'Eivissa, a l'efecte corresponent."

 

Eivissa, 4 de febrer de 2022

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López