Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 80234
Departament de Personal. Servei de Selecció. Notificació tercers interessats interposició recurs contenciós administratiu, Procediment Abreujat 50/22 Jutjat contenciós administratiu núm. 2 contra el decret núm. 17293 de 9 de setembre de 2021 aprovant la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés de reclassificació del Cos de Bombers i Bomberes del subgrup C2 al subgrup C1 de l'Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública en data 13 de febrer de 2022, ha adoptat el següent

Mitjançant Ofici dels Serveis Jurídics de data 7 de febrer de 2022 es remet decret del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 pel qual comunica que per part del Sr. José Sintes Fernández, s'ha interposat recurs contenciós administratiu contra el decret núm. 22233 del regidor d'Hisenda, Innovació i Funció Pública de l'Ajuntament de Palma mitjançant el qual es desestima el recurs de reposició contra el decret núm. 17293 de 9 de setembre de 2021 aprovant la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés de reclassificació del Cos de Bombers i Bomberes del subgrup C2 al subgrup C1 de l'Ajuntament de Palma.

Conforme al que es disposa en l'article 49 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, el regidor d'Hisenda, Innovació i Funció Pública dicta la següent

PROVIDENCIA

PRIMER.- Notificar a totes les persones que puguin estar interessades, que per part de Sr. José Sintes Fernández, s'ha interposat recurs contenciós administratiu contra el decret núm. 22233 del regidor d'Hisenda, Innovació i Funció Pública de l'Ajuntament de Palma mitjançant el qual es desestima el recurs de reposició contra el decret núm. 17293 de 9 de setembre de 2021 aprovant la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés de reclassificació del Cos de Bombers i Bomberes del subgrup C2 al subgrup C1 de l'Ajuntament de Palma i que se segueix en el Procediment Abreujat 50/22 davant el Jutjat contenciós administratiu núm. 2 de Palma; i de conformitat amb l'article 49 de la Llei 29/98; de 13 de juliol, Reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, emplaçar a les persones interessades perquè, si ho consideren oportú, puguin comparèixer i personar-se com a demandats, en el termini de 9 dies; fent-li saber que, si es persona davant el jutjat contenciós administratiu núm. 2 amb posterioritat al termini indicat, serà tingut com a parts per als tràmits no preclosos sense necessitat de retrotreure ni interrompre el curs del procediment, i que si no es personen, el procediment continuarà amb els tràmits sense la necessitat de practicar les notificacions, tal com resulta del que es disposa en l'article 50 de l'esmentada llei.

SEGON.- Una vegada realitzada notificació mitjançant publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) es procedirà  a remetre el justificant al jutjat contenciós administratiu núm.2 de Palma.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (14 de febrer de 2022)

La cap del Departament de Personal

p.d. Decreto Batlia núm. 3000, de 26/02/2014

(BOIB núm. 30, de 04/03/2014)

Esperanza Vega Terrón