Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 80050
Modificació del termini d’execució dels projectes establert a la convocatòria de subvencions 2022 per associacions per activitats culturals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 14 de febrer de 2022 la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística ha dictat la resolució següent:

«1. Modificar la convocatòria de subvencions 2022 per associacions per activitats culturals, pel que fa als terminis d'execució. Concretament el tercer paràgraf del punt 3 de la convocatòria queda redactat de la forma següent:

«Amb aquesta convocatòria es pretén subvencionar els projectes culturals que es desenvolupin o desenvolupats a Mallorca entre l'1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2022.»

2. Publicar aquesta resolució al BOIB i traslladar la informació a la Base de Dades Nacional de subvencions. »

  

Palma, 15 de febrer de 2022

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística

Josep Mallol Vicens

(Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística.

Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019)

  

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada, dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació. El recurs es pot interposar formalment davant aquesta consellera executiva o davant la presidència del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa dels recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, sense limitació  de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del  procediment administratiu comú de les administracions públiques.