Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 79944
Resolució per la qual se sotmet al tràmit d'informació pública l'esborrany d'avantprojecte de llei per la qual es modifica de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 8 de novembre de 2021 el conseller de Medi Ambient i Territori dicta resolució per la qual s'ordena la substanciació d'una consulta pública prèvia sobre la modificació de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO).

2. El 10 de desembre de 2021 el conseller de Medi Ambient i Territori dicta resolució per la qual s'ordena l'inici del procediment d'elaboració de l'Avantprojecte de llei per la qual es modifica de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO) i designa la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat com a òrgan encarregat del procediment.

Consideracions jurídiques

1. Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears

2. Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre al tràmit d'informació pública l'esborrany d'avantprojecte de llei per la qual es modifica de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO).

2. Posar l'esborrany d'avantprojecte llei a disposició de la ciutadania a la pàgina web de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a la web Participació ciutadana (<http://participaciociutadana.caib.es>) del Govern de les Illes Balears i a les dependències de la mateixa Conselleria (c. Gremi de Corredors, 10. Polígon de Son Rossinyol. 07009. Palma).

3. Fixar el termini d'1 mes a comptar des de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per formular observacions, aportacions o consideracions a l'esborrany d'avantprojecte de llei.

Els escrits s'han d'adreçar a la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i es poden presentar a la seu de la mateixa Conselleria (c. Gremi de Corredors, 10. Polígon de Son Rossinyol. 07009. Palma) o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions per mitjans telemàtics a la web Participació ciutadana (<http://participaciociutadana.caib.es>) del Govern de les Illes Balears en el termini que estableix l'apartat anterior.

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que fa les al·legacions, s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, l'òrgan responsable de tramitar l'Avantprojecte de llei n'ha d'emetre la diligència corresponent.

5. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de febrer de 2022

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat Llorenç Mas Parera