Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 73686
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics d'11 de febrer de 2022 per la qual es modifica la Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 9 de juliol de 2021 per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la projecció exterior de l’edició i la promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració de les Illes Balears per a l’any 2021, en el context de l’actual pandèmia de COVID-19, i es concedeixen les subvencions d’aquesta convocatòria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 9 de juliol de 2021, el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) va dictar la Resolució per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i la promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19 (BOIB núm. 94, de 15 de juliol de 2021).

2. Les comissions avaluadores corresponents a la convocatòria de subvencions a què es fa referència, d'acord amb el punt 11.2, es varen reunir els dies 20 i 23 de desembre de 2021 per revisar i valorar les 117 sol·licituds presentades dins el termini establert.

3. El 29 de desembre de 2021, d'acord amb el punt 13.3 de la convocatòria, l'instructor va formular la Proposta de resolució de concessió de les subvencions, la qual es va publicar el mateix dia al web de l'IEB.

4. No s'ha presentat cap al·legació a la Proposta de resolució esmentada.

5. Atès que la resolució de concessió de les subvencions es dicta dins l'any 2022, cal ampliar el termini de pagament de les despeses, al qual es fa referència en els punts 7 i 19.2 de la convocatòria, per no causar indefensió als interessats. Així mateix, per tal d'agilitzar la tramitació de la justificació de les despeses, es fa necessari modificar el punt 19.3 de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 9 de juliol de 2021 per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i la promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19 (BOIB núm. 94, de 15 de juliol de 2021).

2. L'article 10.1.j) dels Estatuts de l'Institut d'Estudis Baleàrics, aprovats pel Decret 48/2018, de 21 de desembre (BOIB núm. 160, de 22 de desembre de 2018; correcció d'errades: BOIB núm.6, de 12 de gener de 2019).

3. L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol de 2009).

4. La disposició addicional primera del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

5. El Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació, aprovat pel Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre (BOE núm. 289, d'1 de desembre de 2012).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar i concedir subvencions per un import total de 219.212,52 € a favor dels beneficiaris que s'inclouen en l'annex 1.

2. Autoritzar i disposar la despesa a favor dels beneficiaris que figuren en l'annex 1, amb càrrec al capítol 4 del pressupost de l'IEB, amb els imports detallats en l'annex esmentat.

3. Denegar la concessió de subvencions a les sol·licituds que s'inclouen en l'annex 2.

4. Ampliar el termini de pagament de les despeses previst en el punt 7 de l'annex 1 de la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 9 de juliol de 2021 per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i la promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració de les Illes Balears per a l'any 2021, en el context de l'actual pandèmia de COVID-19. El punt 7 esmentat queda redactat de la manera següent:

L'activitat subvencionada s'ha de dur a terme entre l'1 de desembre de 2020 i el 15 de novembre de 2021, com a màxim. Les factures han de ser emeses i pagades entre l'1 de desembre de 2020 i el 28 de febrer de 2022.

5. Modificar, en relació amb el punt anterior, el punt 19.2 de la convocatòria, que queda redactat de la manera següent:

No tenen la consideració de justificants de la despesa subvencionada les factures emeses o els extractes bancaris fets abans del dia 1 de desembre de 2020 o després del 28 de febrer de 2022.

6. Modificar el punt 19.3 de la convocatòria, que queda redactat de la manera següent:

La justificació de l'activitat subvencionada s'ha de dur a terme amb la presentació del compte justificatiu mitjançant el model normalitzat (annex 6), juntament amb la documentació següent:

a) Una memòria d'actuació justificativa del compliment de les condicions imposades a la concessió de l'ajuda, amb la indicació de les despeses objecte de l'ajuda. Així mateix, ha de contenir tota la informació necessària per a la correcta interpretació i comprensió de la justificació de despeses presentada i la seva imputació al projecte. Si escau, la memòria ha d'anar acompanyada de registres gràfics (fotografies, etc.) que documentin la realització de l'activitat.

b) Una memòria econòmica justificativa (seguint el model descarregable al web http://www.iebalearics.org) del cost de les activitats o despeses objecte de la subvenció, degudament signada pel beneficiari, que ha de contenir el següent:

— Una relació classificada de les despeses de la sol·licitud, amb la identificació del creditor i del document, l'import, la data d'emissió i la data de pagament. Si escau, s'han d'indicar les desviacions que es produeixin respecte al pressupost inicial. Només es tenen en compte els conceptes imputats al pressupost presentat amb la sol·licitud.

— La indicació, si escau, dels criteris de repartiment dels costs generals i indirectes incorporats a la relació classificada de les despeses que s'ha esmentat abans.

— Una relació detallada d'altres ingressos o subvencions, si escau, que hagin finançat l'activitat subvencionada, amb la indicació de l'import i la procedència.

La memòria econòmica justificativa, a més, s'ha de trametre a l'adreça justificacio@iebalearics.org en format digital com a full de càlcul, el qual es pot descarregar del web http://www.iebalearics.org.

c) Les factures, que, tant si són completes com si són simplificades, han de complir els requisits que estableix el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació, aprovat pel Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre. La descripció de l'operació ha d'aportar informació suficient sobre el concepte i el període objecte de facturació per tal que es pugui verificar la seva correspondència amb la despesa objecte de l'ajut. Si el concepte de la factura no és prou explicatiu, cal adjuntar els albarans de lliurament corresponents o altra documentació justificativa. En tot cas s'ha de poder verificar el preu unitari de l'operació.

No s'admeten les factures que no desglossin amb detall els serveis contractats.

No s'accepten els tiquets com a documents comptables justificatius de despesa.

d) Es considera documentació justificativa per acreditar el pagament els extractes bancaris o d'altres documents equivalents que permetin seguir una pista d'auditoria adequada. A aquest efecte, es considera documentació justificativa per acreditar el pagament de manera suficient:

En el cas que es tracti de transferències, l'ordre de transferència i l'extracte bancari en què es carregui en compte el pagament. Les ordres de transferència han d'incloure la identificació de la persona beneficiària i la de l'ordenant del pagament. L'ordenant ha de ser la persona beneficiària de l'ajut i hi ha de constar el seu NIF i la denominació social. Així mateix, les ordres de transferència han d'indicar el concepte amb què s'ordena el pagament i la remissió al número o números de factura a què correspon. Si el document de pagament no fa referència a les factures, ha d'anar acompanyat de la documentació complementària que permeti verificar la correspondència entre la despesa i el pagament.

En el cas que es tracti de pagaments agrupats, l'extracte bancari, així com el desglossament de cadascun dels pagaments inclosos en la tramesa.

En el cas de pagament mitjançant un xec nominatiu, un pagaré, lletres de canvi o similars, el beneficiari ha d'aportar una còpia del document i una còpia de l'extracte bancari que acrediti el càrrec.

— No s'accepta cap document acreditatiu del pagament que sigui en efectiu o en espècie.— No s'accepta cap justificació de pagament per compensació.

e) Cinc (5) exemplars del llibre i/o dels materials gràfics editats amb motiu de l'activitat subvencionada (vegeu el punt 21.h) sobre l'aplicació del logotip de l'IEB). Pel que fa als dossiers promocionals, se n'ha de facilitar una còpia en format electrònic (PDF) a l'IEB perquè els pugui utilitzar en tasques de promoció. Es pot enviar a l'adreça electrònica subvencions@iebalearics.org.

7. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'Institut d'Estudis Baleàrics en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (11 de febrer de 2022)

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics Miquel Company i Pons

 

 

ANNEX 1 Subvencions concedides

 

Número d'expedient: LCP-1/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lleonard Muntaner, Editor

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Traduir com transhumar, de Mireille Gansel

Import sol·licitat: 4.401,31 €

Import subvencionable: 4.401,31 €

Puntuació: 79

Import atorgat: 2.772,83 €

 

Número d'expedient: LCP-2/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lleonard Muntaner, Editor

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Històries del bon Déu, de Rainer M. Rilke

Import sol·licitat: 3.907,45 €

Import subvencionable: 3.554,51 €

Puntuació: 86

Import atorgat: 2.452,61 €

 

Número d'expedient: LCP-3/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lleonard Muntaner, Editor

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre El bosc / L'arbre, de Sophia de Mello Breyner Andresen

Import sol·licitat: 2.712,89 €

Import subvencionable: 2.712,89 €

Puntuació: 83

Import atorgat: 1.790,51 €

 

 

Número d'expedient: LCP-4/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lleonard Muntaner, Editor

Objecte de la sol·licitud: edició de Llengües de foc. Antologia de poesia anglesa actual

Import sol·licitat: 5.581,45 €

Import subvencionable: 5.581,45 €

Puntuació: 74,3

Import atorgat: 3.293,06 €

 

Número d'expedient: LCP-5/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cep i Nansa, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de la novel·la El rescat de Sant Jordi, de Xesc Vidal Rubí

Import sol·licitat: 949,94 €

Import subvencionable: 1.776,80 €

Puntuació: 49,3

Import atorgat: 692,95 €

 

Número d'expedient: LCP-6/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lleonard Muntaner, Editor

Objecte de la sol·licitud: edició de Passejades per Berlín, de Franz Hessel

Import sol·licitat: 5.929,20 €

Import subvencionable: 5.929,20 €

Puntuació: 87,6

Import atorgat: 4.150,44 €

 

Número d'expedient: LCP-8/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Raval Edicions, SLU

Objecte de la sol·licitud: publicació de l'antologia poètica de Manel Marí

Import sol·licitat: 4.000,00 €

Import subvencionable: 2.500,00 €

Puntuació: 41,6

Import atorgat: 850,00 €

 

Número d'expedient: LCP-10/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Raval Edicions, SLU

Objecte de la sol·licitud: publicació de Lungomare, de Gabriel Janer Manila

Import sol·licitat: 5.000,00 €

Import subvencionable: 5.800,00 €

Puntuació: 45,3

Import atorgat: 2.088,00 €

 

Número d'expedient: LCP-11/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Vasaris Balta, SL

Objecte de la sol·licitud: edició i promoció del llibre L'euga negra i el pou de n'Aubarqueta

Import sol·licitat: 3.650,00 €

Import subvencionable: 4.597,78 €

Puntuació: 70

Import atorgat: 2.574,76 €

 

Número d'expedient: LCP-14/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Harold Jiménez Canizales

Objecte de la sol·licitud: assistència a presentacions, contacontes i signatures de la Fira del Llibre de Madrid 2021

Import sol·licitat: 485,00 €

Import atorgat: 390,00 €

 

Número d'expedient: LCP-15/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició El còmic i la memòria històrica. El cas de la 2a Guerra Mundial

Import sol·licitat: 6.686,64 €

Import subvencionable: 4.886,64 €

Puntuació: 66

Import atorgat: 2.589,92 €

 

Número d'expedient: LCP-16/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Miquel Costa Costa

Objecte de la sol·licitud: presentació de l'obra Ca nostra de l'autora Carme Moreno de l'editorial Miquel Costa Editor

Import sol·licitat: 114,64 €

Import atorgat: 88,42 €

 

Número d'expedient: LCP-17/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dos Mil Set Zahorí de Ideas, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà del llibre Double Game per aprendre anglès, de Víctor Escandell

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import subvencionable: 8.896,91 €

Puntuació: 92

Import atorgat: 6.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-18/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dos Mil Set Zahorí de Ideas, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà del llibre Enigmes de ciència, de Víctor Escandell

Import sol·licitat: 8.000,00 €

Import subvencionable: 10.200,19 €

Puntuació: 90

Import atorgat: 6.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-19/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dos Mil Set Zahorí de Ideas, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà del llibre Què s'amaga al cel de nit, d'Aina Bestard

Import sol·licitat: 4.000,00 €

Import subvencionable: 6.477,36 €

Puntuació: 89

Import atorgat: 3.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-23/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ediciones La Lucerna

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Horacianas, de Miquel Costa i Llobera

Import sol·licitat: 1.913,03 €

Import subvencionable: 685,61 €

Puntuació: 55,6

Import atorgat: 308,52 €

 

Número d'expedient: LCP-24/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Harting d.o.o., Pe Zalozba Hart

Objecte de la sol·licitud: publicació d'Enigmas, desafía tu mente con 25 enigmas con historia

Import sol·licitat: 8.990,00 €

Import subvencionable: 8.390,00 €

Puntuació: 61

Import atorgat: 4.111,10 €

 

Número d'expedient: LCP-25/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Babalusa, la medusa, de Xesca Ensenyat

Import sol·licitat: 8.000,00 €

Import subvencionable: 5.400,00 €

Puntuació: 77

Import atorgat: 3.348,00 €

 

Número d'expedient: LCP-28/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Milenio Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Lorena y el inventor de palabras, de Sebastià Marí Crespí

Import sol·licitat: 1.602,18 €

Import subvencionable: 1.937,24 €

Puntuació: 44

Import atorgat: 678,03 €

 

Número d'expedient: LCP-29/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pagès Editors, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Antoni Cerdà (c. 1390-1459). En la cruïlla dels poders medievals, d'Albert Cassanyes

Import sol·licitat: 4.127,30 €

Import subvencionable: 5.159,12 €

Puntuació: 61

Import atorgat: 2.527,97 €

 

Número d'expedient: LCP-30/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició del llibre Andreas, d'Hugo von Hofmannsthal

Import sol·licitat: 7.000,00 €

Import subvencionable: 5.305,54 €

Puntuació: 77,3

Import atorgat: 3.289,43 €

 

Número d'expedient: LCP-32/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició del llibre Vida de Buda, de Juan Arnau

Import sol·licitat: 4.000,00 €

Import subvencionable: 3.042,26 €

Puntuació: 56,3

Import atorgat: 1.369,02 €

 

Número d'expedient: LCP-33/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició del llibre Ondina, de Friedrich de la Motte Fouqué

Import sol·licitat: 4.000,00 €

Import subvencionable: 3.131,10 €

Puntuació: 72,3

Import atorgat: 1.816,04 €

 

Número d'expedient: LCP-34/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició de La tauleta dels destins, de Roberto Calasso

Import sol·licitat: 4.500,00 €

Import subvencionable: 4.106,96 €

Puntuació: 78

Import atorgat: 2.546,32 €

 

Número d'expedient: LCP-35/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: El Gall Editor, SL

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició del llibre Correus, de Charles Bukowski

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import subvencionable: 5.913,60 €

Puntuació: 73,7

Import atorgat: 2.631,19 €

 

Número d'expedient: LCP-36/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Calambur Editorial, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació del llibre El taller de escritura de Javier Cànaves

Import sol·licitat: 3.560,00 €

Import subvencionable: 2.725,00 €

Puntuació: 58,3

Import atorgat: 1.253,50 €

 

Número d'expedient: LCP-37/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Calambur Editorial, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà d'Otros mares, otras tierras, de Miquel Àngel Vidal

Import sol·licitat: 3.760,00 €

Import subvencionable: 2.925,00 €

Puntuació: 83,3

Import atorgat: 1.930,50 €

 

Número d'expedient: LCP-38/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Calambur Editorial, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà de Barbaroja, de Joan Pons

Import sol·licitat: 3.810,00 €

Import subvencionable: 2.975,00 €

Puntuació: 81,7

Import atorgat: 1.963,50 €

 

Número d'expedient: LCP-39/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Imagine Content

Objecte de la sol·licitud: assistència amb una parada a la Feria del Libro de Madrid

Import sol·licitat: 5.099,68 €

Import subvencionable: 2.411,44 €

Puntuació: 61

Import atorgat: 1.181,61 €

 

Número d'expedient: LCP-40/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Cultural-Ment, SC

Objecte de la sol·licitud: edició en llibre de l'obra de teatre Coloma, de Marina Collado

Import sol·licitat: 2.000,00 €

Import subvencionable: 2.329,37 €

Puntuació: 53

Import atorgat: 978,34 €

 

Número d'expedient: LCP-41/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de la novel·la Flash Gordon: Retroverso. Luz que dejo atrás

Import sol·licitat: 6.551,53 €

Import subvencionable: 6.551,53 €

Puntuació: 56,3

Import atorgat: 2.948,19 €

 

Número d'expedient: LCP-42/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Vasaris Balta, SL

Objecte de la sol·licitud: edició i promoció del conte infantil El secret dels tres Reis Mags

Import sol·licitat: 1.000,00 €

Import subvencionable: 1.408,86 €

Puntuació: 66,7

Import atorgat: 760,78 €

 

Número d'expedient: LCP-43/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Escrito con Tiza, SPA

Objecte de la sol·licitud: compra dels drets d'autor i edició a Xile de Qué se esconde en el cielo estrellado, d'Aina Bestard

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import subvencionable: 11.790,00 €

Puntuació: 82

Import atorgat: 6.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-44/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: José Luis del Rio Fortich

Objecte de la sol·licitud: edició de La vida devuelta

Import sol·licitat: 5.633,00 €

Import subvencionable: 4.650,00 €

Puntuació: 70,3

Import atorgat: 2.884,00 €

 

Número d'expedient: LCP-45/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Apila Ediciones

Objecte de la sol·licitud: edició i distribució de La página de arriba, de Canizales

Import sol·licitat: 4.745,00 €

Import subvencionable: 5.931,56 €

Puntuació: 63

Import atorgat: 2.965,78 €

 

Número d'expedient: LCP-46/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Apila Ediciones

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès i distribució de The Page Above, de Canizales

Import sol·licitat: 3.418,46 €

Import subvencionable: 4.273,08 €

Puntuació: 61

Import atorgat: 2.093,81 €

 

Número d'expedient: LCP-47/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Fum d'Estampa Press, Ltd.

Objecte de la sol·licitud: traducció i publicació d'Andrea Víctrix, de Llorenç Villalonga

Import sol·licitat: 4.969,00 €

Import subvencionable: 4.969,00 €

Puntuació: 80,3

Import atorgat: 3.180,16 €

 

Número d'expedient: LCP-48/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Apila Ediciones

Objecte de la sol·licitud: desplaçament de Canizales a Saragossa per presentar-hi La página de arriba

Import sol·licitat: 285,00 €

Import subvencionable: 285,33 €

Puntuació: 45,7

Import atorgat: 105,57 €

 

Número d'expedient: LCP-53/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: José Luis del Rio Fortich

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Manual para amar mucho a tu país

Import sol·licitat: 5.633,00 €

Import subvencionable: 4.350,00 €

Puntuació: 65,7

Import atorgat: 2.729,50 €

 

Número d'expedient: LCP-54/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre (Más) Grandes personajes que cambiaron la historia, vol. 2

Import sol·licitat: 8.410,59 €

Import subvencionable: 8.410,59 €

Puntuació: 80

Import atorgat: 5.382,78 €

 

Número d'expedient: LCP-55/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Al Arabi Publishing and Distributing

Objecte de la sol·licitud: traducció a l'àrab i edició de Venjaré la teva mort, de Carme Riera

Import sol·licitat: 8.413,00 €

Import subvencionable: 7.380,00 €

Puntuació: 79,4

Import atorgat: 4.649,40 €

 

Número d'expedient: LCP-57/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: HVG Kiadó Zrt.

Objecte de la sol·licitud: edició de What's hidden in the body, d'Aina Bestard

Import sol·licitat: 11.475,00 €

Import subvencionable: 11.475,00 €

Puntuació: 72

Import atorgat: 6.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-58/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de l'obra Arn, el navegante

Import sol·licitat: 4.130,92 €

Import subvencionable: 3.780,92 €

Puntuació: 57

Import atorgat: 1.739,22 €

 

Número d'expedient: LCP-59/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició commemorativa d'Apocalipsis Island

Import sol·licitat: 6.798,00 €

Import subvencionable: 6.798,00 €

Puntuació: 56,3

Import atorgat: 2.339,89 €

 

Número d'expedient: LCP-61/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Editorial Tatarak Monika Wróbel-Lutz

Objecte de la sol·licitud: traducció i edició en polonès del llibre Celestial Bestiary

Import sol·licitat: 10.990,00 €

Import subvencionable: 9.279,00 €

Puntuació: 82

Import atorgat: 6.000,00 €

 

 

Número d'expedient: LCP-62/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Vasaris Balta, SL

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès del conte infantil Interestel·lània

Import sol·licitat: 500,00 €

Import subvencionable: 430,00 €

Puntuació: 76

Import atorgat: 414,80 €

 

Número d'expedient: LCP-63/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ediciones La Cúpula, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació de l'obra La espada, d'Anabel Colazo

Import sol·licitat: 6.298,83 €

Import subvencionable: 4.936,57 €

Puntuació: 40

Import atorgat: 1.938,10 €

 

Número d'expedient: LCP-64/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ediciones La Cúpula, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació en castellà de l'obra Fiuuu & Graac, de Max

Import sol·licitat: 2.974,07 €

Import subvencionable: 2.281,07 €

Puntuació: 61

Import atorgat: 1.401,25 €

 

Número d'expedient: LCP-66/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: assistència al Celsius, Festival de Terror, Fantasia i Ciència-Ficció

Import sol·licitat: 2.541,76 €

Import subvencionable: 1.323,61 €

Puntuació: 54,3

Import atorgat: 569,15 €

 

Número d'expedient: LCP-67/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: participació a la Fira del Llibre de Madrid

Import sol·licitat: 4.017,65 €

Import subvencionable: 1.186,74 €

Puntuació: 55

Import atorgat: 522,17 €

 

Número d'expedient: LCP-68/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Memòria negra

Import sol·licitat: 2.750,00 €

Import subvencionable: 5.055,02 €

Puntuació: 78

Import atorgat: 2.750,00 €

 

Número d'expedient: LCP-69/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Thàlamos

Import sol·licitat: 1.000,00 €

Import subvencionable: 1.360,10 €

Puntuació: 76,3

Import atorgat: 829,66 €

 

Número d'expedient: LCP-70/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre La Segona República a Mallorca

Import sol·licitat: 1.500,00 €

Import subvencionable: 3.538,62 €

Puntuació: 78

Import atorgat: 1.500,00 €

 

Número d'expedient: LCP-71/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre La màgia dels secrets

Import sol·licitat: 2.800,00 €

Import subvencionable: 3.000,00 €

Puntuació: 84

Import atorgat: 2.388,40 €

 

Número d'expedient: LCP-73/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre L'Àngel rebel

Import sol·licitat: 1.350,00 €

Import subvencionable: 1.710,71 €

Puntuació: 81

Import atorgat: 1.111,96 €

 

Número d'expedient: LCP-74/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Telos Editora, Ltda.

Objecte de la sol·licitud: edició de Let's Swing, amb il·lustracions de Canizales

Import sol·licitat: 1.826,30 €

Import subvencionable: 1.826,30 €

Puntuació: 53,7

Import atorgat: 785,31 €

 

Número d'expedient: LCP-75/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Telos Editora, Ltda.

Objecte de la sol·licitud: edició de Vamos balançar?, amb il·lustracions de Canizales

Import sol·licitat: 6.460,06 €

Import subvencionable: 6.460,06 €

Puntuació: 58,7

Import atorgat: 3.036,23 €

 

Número d'expedient: LCP-76/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ediciones La Cúpula, SL

Objecte de la sol·licitud: edició en català de l'obra Fiuuu & Graac, de Max

Import sol·licitat: 2.113,85 €

Import subvencionable: 1.672,03 €

Puntuació: 54

Import atorgat: 874,00 €

 

Número d'expedient: LCP-77/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Txalaparta, SLL

Objecte de la sol·licitud: publicació en eusquera de Paisatges perduts de la terra, d'Aina Bestard

Import sol·licitat: 6.827,00 €

Import subvencionable: 6.827,00 €

Puntuació: 78

Import atorgat: 4.232,74 €

 

Número d'expedient: LCP-78/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ominiky Ediciones, SL

Objecte de la sol·licitud: publicació del còmic El terrorífico mundo de Bobby n.º 1. La noche de los zombis

Import sol·licitat: 2.474,00 €

Import subvencionable: 2.474,00 €

Puntuació: 64

Import atorgat: 1.261,74 €

 

Número d'expedient: LCP-79/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Janavi Edicions, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de l'obra Miniatures teatrals 17

Import sol·licitat: 2.270,00 €

Import subvencionable: 2.120,00 €

Puntuació: 44,3

Import atorgat: 742,00 €

 

Número d'expedient: LCP-80/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Janavi Edicions, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de Biblioteca Principal. Teatre contemporani de les Illes Balears

Import sol·licitat: 5.559,65 €

Import subvencionable: 4.809,65 €

Puntuació: 66,7

Import atorgat: 1.887,48€ (import minorat, atès que un projecte no pot rebre subvencions o ajudes que superin el 100 % del cost de l'activitat, d'acord amb el punt 20.1 de la convocatòria)

 

Número d'expedient: LCP-81/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Perfecta, de Canizales

Import sol·licitat: 5.900,00 €

Import subvencionable: 5.900,00 €

Puntuació: 55

Import atorgat: 3.920,40 €

 

Número d'expedient: LCP-82/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre La veritable història de la lletera, de Margalida Vinyes

Import sol·licitat: 5.900,00 €

Import subvencionable: 5.900,00 €

Puntuació: 95

Import atorgat: 5.753,96 €

 

Número d'expedient: LCP-84/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Tohum Yahincilik. Ltd Sti

Objecte de la sol·licitud: edició en turc de Love and Hate Brothers

Import sol·licitat: 7.500,00 €

Import subvencionable: 7.500,00 €

Puntuació: 43,7

Import atorgat: 2.625,00 €

 

Número d'expedient: LCP-85/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Tohum Yahincilik, Ltd Sti

Objecte de la sol·licitud: edició en turc de Sleeping in the Forest

Import sol·licitat: 8.200,00 €

Import subvencionable: 8.200,00 €

Puntuació: 42

Import atorgat: 2.788,00 €

 

Número d'expedient: LCP-86/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Tohum Yahincilik, Ltd Sti

Objecte de la sol·licitud: edició en turc de Miedo

Import sol·licitat: 7.700,00 €

Import subvencionable: 7.700,00 €

Puntuació: 64,3

Import atorgat: 3.927,00 €

 

Número d'expedient: LCP-87/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dixi Books Publishing, OOD

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès i distribució del llibre Just the way you are, d'Ivan Mata

Import sol·licitat: 8.300,00 €

Import subvencionable: 8.300,00 €

Puntuació: 58

Import atorgat: 3.818,00 €

 

Número d'expedient: LCP-88/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dixi Books Publishing, OOD

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès i distribució del llibre Miedo, d'Ivan Mata

Import sol·licitat: 8.450,00 €

Import subvencionable: 8.450,00 €

Puntuació: 58

Import atorgat: 3.887,00 €

 

Número d'expedient: LCP-89/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dixi Books Publishing, OOD

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès i distribució del llibre Love and Hate Brothers, d'Ivan Mata

Import sol·licitat: 8.300,00 €

Import subvencionable: 8.300,00 €

Puntuació: 56

Import atorgat: 3.735,00 €

 

Número d'expedient: LCP-90/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Dixi Books Publishing, OOD

Objecte de la sol·licitud: edició en anglès i distribució de Pink Polka Dots, d'Ivan Mata

Import sol·licitat: 8.450,00 €

Import subvencionable: 8.450,00 €

Puntuació: 57,3

Import atorgat: 3.560,00 €

 

Número d'expedient: LCP-91/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre La peor película del mundo, de Josep R. Cerdà i J. A. Mendiola

Import sol·licitat: 5.900,00 €

Import subvencionable: 5.900,00 €

Puntuació: 71,3

Import atorgat: 3.640,72 €

 

Número d'expedient: LCP-93/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Vasaris Balta, SL

Objecte de la sol·licitud: assistència a Liber 2021 (Madrid)

Import sol·licitat:250,00 €

Import atorgat:210,00 €

 

Número d'expedient: LCP-94/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Patricia Almarcegui Elduayen

Objecte de la sol·licitud: presentació del llibre Cuadernos perdidos de Japón a Santander, Bilbao i Madrid

Import sol·licitat: 496,33 €

Import atorgat: 470 €

 

Número d'expedient: LCP-95/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Lapislàtzuli Editorial, SCP

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Exercicis d'una mà insomne, d'Antonina Canyelles

Import sol·licitat: 2.123,52 €

Import subvencionable: 3.150,00 €

Puntuació: 75

Import atorgat: 1.890,00 €

 

Número d'expedient: LCP-98/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre El tren que anava a la mar, de Max i Elisabet Abeyá

Import sol·licitat: 5.231,00 €

Import subvencionable: 8.229,00 €

Puntuació: 86

Import atorgat: 1.684,92 € (import minorat, atès que aquest ajut sobrepassa l'import màxim que es pot atorgar a cada sol·licitant en aquesta convocatòria, d'acord amb la convocatòria).

 

Número d'expedient: LCP-100/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Harold Jiménez Canizales

Objecte de la sol·licitud: assistència a la fira Liber (Madrid) i cita amb Apila Ediciones

Import sol·licitat:245,00 €

Import atorgat:190,95 €

 

Número d'expedient: LCP-101/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ayeaye Editorial, SAS

Objecte de la sol·licitud: edició de Blancanieves (col. «No Soy Princesa, Soy Valiente»)

Import sol·licitat: 2.840,00 €

Import subvencionable: 2.840,00 €

Puntuació: 66,7

Import atorgat: 1.533,60 €

 

Número d'expedient: LCP-102/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ayeaye Editorial, SAS

Objecte de la sol·licitud: edició de La Sirenita (col. «No Soy Princesa, Soy Valiente»)

Import sol·licitat: 2.840,00 €

Import subvencionable: 2.840,00 €

Puntuació: 66

Import atorgat: 1.505,20 €

 

Número d'expedient: LCP-103/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Ayeaye Editorial, SAS

Objecte de la sol·licitud: edició de Cenicienta (col. «No Soy Princesa, Soy Valiente»)

Import sol·licitat: 2.840,00 €

Import subvencionable: 4.050,00 €

Puntuació: 66

Import atorgat: 1.505,20 €

 

Número d'expedient: LCP-104/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Little Cat at Noon

Objecte de la sol·licitud: edició en coreà de La verdadera historia de la rata que nunca fue presumida, de Violeta Lópiz

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import subvencionable: 14.000,00 €

Puntuació: 51,3

Import atorgat: 5.740,00 €

 

Número d'expedient: LCP-105/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Turner Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició i distribució del llibre El Pangolín

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import subvencionable: 22.818,28 €

Puntuació: 55

Import atorgat: 6.000,00 €

 

Número d'expedient: LCP-106/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gabriel Sancho Fullana

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Dimonis, volem festa!

Import sol·licitat: 3.880,00 €

Import subvencionable: 3.880,00 €

Puntuació: 68

Import atorgat: 2.095,20 €

 

Número d'expedient: LCP-107/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gabriel Sancho Fullana

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Quants números et saps, Picarol?

Import sol·licitat: 4.784,00 €

Import subvencionable: 4.630,00 €

Puntuació: 75

Import atorgat: 2.778,00 €

 

Número d'expedient: LCP-108/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Gabriel Sancho Fullana

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Quin color t'agrada més, Picarol?

Import sol·licitat: 4.630,00 €

Import subvencionable: 4.630,00 €

Puntuació: 75

Import atorgat: 2.778,00 €

 

Número d'expedient: LCP-109/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Harting d.o.o., Pe Zalozba Hart

Objecte de la sol·licitud: traducció de l'obra Enigmas de ciencia

Import sol·licitat: 8.990,00 €

Import subvencionable: 8.990,00 €

Puntuació: 63

Import atorgat: 4.495,00 €

 

Número d'expedient: LCP-111/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pau Vadell Vallbona

Objecte de la sol·licitud: publicació de l'Obra poètica completa, de Miquel Àngel Riera

Import sol·licitat: 5.337,85 €

Import subvencionable: 5.337,85 €

Puntuació: 81

Import atorgat: 3.469,60 €

 

Número d'expedient: LCP-112/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Goat Star Books, Ltd.

Objecte de la sol·licitud: traducció, edició i publicació d'una antologia de poemes en anglès del poeta Àngel Terron Homar

Import sol·licitat: 4.735,13 €

Import subvencionable: 898,50 €

Puntuació: 72

Import atorgat: 521,13 €

 

 

ANNEX 2Subvencions denegades

Número d'expedient: LCP-7/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Polibea, SL

Objecte de la sol·licitud: presentació de Todos los cuentos, d'Antònia Vicens a Madrid

 

Número d'expedient: LCP-9/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Bartolomé Albertí Bosch

Objecte de la sol·licitud: edició d'un recull de frases i dites, adreçat a un públic infantil

 

Número d'expedient: LCP-12/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Plan B Publicaciones, SL

Objecte de la sol·licitud: edició d'Història de la humanitat en vinyetes, vol. 2 (Egipte)

Import sol·licitat: 9.856,18 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: No compleix el punt 1.2.b) de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-13/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Boku Lab SL

Objecte de la sol·licitud: edició de la col·lecció de llibres «The Pioneers»

 

Número d'expedient: LCP-20/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Boku Lab, SL

Objecte de la sol·licitud: assistència a la fira Maison & Objet de París

Import sol·licitat: 2.000,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no compleix el punt 1.2.c) de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-21/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Ediciones La Lucerna

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Fronteras de tiza y otros relatos, d'Alejandro Escriche Cots

Import sol·licitat: 648,86 €

Import subvencionable: 624,00 €

Puntuació: 10

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-22/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Ediciones La Lucerna

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Las piedras del águila, de Juan Planas Bennàssar

Import sol·licitat: 761,68 €

Import subvencionable: 732,39 €

Puntuació: 25,7

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-26/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Pagès Editors, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Produir, mercadejar, consumir, d'Antoni Riera Melis

Import sol·licitat: 4.288,94 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no s'ha esmenat la sol·licitud dins termini, d'acord amb el punt 6.8 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-27/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Arkadia Editore, SRL

Objecte de la sol·licitud: traducció i maquetació de la novel·la El arqueólogo, de Román Piña Valls

Import sol·licitat: 5.964,00 €

Import subvencionable: 5.964,00 €

Puntuació: 29

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-31/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Triangle Postals, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del conte infantil Tataxin! Dimonis d'Artà

Import sol·licitat: 6.000,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: un projecte no pot rebre subvencions o ajudes que superin el 100 % del cost de l'activitat, d'acord amb el punt 20.1 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-49/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, SA

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Antologia de textos de les Illes Balears. Vol. IX-3

 

Número d'expedient: LCP-50/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, SA

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre A la ciutat dels llibres, de Josep Massot

 

Número d'expedient: LCP-51/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, SA

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre El monjo, l'historiador i l'editor, d'Albert Manent

 

Número d'expedient: LCP-52/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, SA

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Art demostrativa, de Ramon Llull

 

Número d'expedient: LCP-56/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Obra Cultural Balear

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre El somni menorquí(nista), de Nel Martí

Import sol·licitat: 5.400,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no s'esmena la sol·licitud dins termini, d'acord amb el punt 6.8 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-60/2021

Modalitat: promoció LCP (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Andreu de Montserrat Ribas Valls

Objecte de la sol·licitud: elaboració d'obra narrativa

 

Número d'expedient: LCP-65/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: RENÚNCIA

Sol·licitant: Imagine Content

Objecte de la sol·licitud: assistència a Liber (Madrid)

 

Número d'expedient: LCP-72/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Nova Editorial Moll

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Habitem-nos

Import sol·licitat: 2.900,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: és despesa no subvencionable, d'acord amb el punt 2.3.2 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-83/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Step by Step International Publishing Co., Ltd.

Objecte de la sol·licitud: edició de Sometimes I feel i Who lives in, de Canizales

Import sol·licitat: 10.000,00 €

Import subvencionable: 0,00 €

Puntuació: 36

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-92/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre El país de les aigües tranquil·les

Import sol·licitat: 4.272,82 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no compleix l'objecte de la convocatòria, d'acord amb el punt 1.1 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-96/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Janavi Edicions, SL

Objecte de la sol·licitud: edició de l'obra Turismo Petit

Import sol·licitat: 6.125,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: és despesa no subvencionable, d'acord amb el punt 2.4 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-97/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: María de las Nieves Escandell Tur

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Ingeborg. El crimen de las marionetas

Import sol·licitat: 8.663,30 €

Import subvencionable: 7.581,80 €

Puntuació: 36

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-99/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: María de las Nieves Escandell Tur

Objecte de la sol·licitud: edició i distribució del llibre India velada

Import sol·licitat: 21.142,81 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: és despesa no subvencionable, d'acord amb el punt 2.3.3 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-110/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Di7, SL

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre En Lluc descobreix París, de Pepmi Garau

Import sol·licitat: 4.242,94 €

Import subvencionable: 4.242,94 €

Puntuació: 64,3

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: aquest ajut sobrepassa l'import màxim que es pot atorgar a cada sol·licitant en aquesta convocatòria, d'acord amb la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-113/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Ramon Mayol Aranda

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Balada de la garsa vella

Import sol·licitat: 1.290,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: l'activitat està fora de termini d'execució, d'acord amb el punt 7 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-114/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: DENEGAT

Sol·licitant: Ramon Mayol Aranda

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Temptació. Treballs guanyadors del I Certamen fARSA de Microteatre

Import sol·licitat: 1.733,30 €

Import subvencionable: 1.309,10 €

Puntuació: 25,3

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-115/2021

Modalitat: edició LCP (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Ramon Mayol Aranda

Objecte de la sol·licitud: edició del llibre Amores tardíos

Import sol·licitat: 1.747,20 €

Import subvencionable: 1.680,00 €

Puntuació: 0

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no arriba a la puntuació mínima per obtenir subvenció, d'acord amb el punt 10.5 de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-116/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Margarida Aurembiaix Roig Soler

Objecte de la sol·licitud: actuació musical a la presentació del llibre Vides Paral·leles, de Plutarc a Eivissa

Import sol·licitat: 160,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no compleix el punt 1.2.a) de la convocatòria

 

Número d'expedient: LCP-117/2021

Modalitat: mobilitat (literatura)

Estat: EXCLÒS

Sol·licitant: Antònia Soler Nicolau

Objecte de la sol·licitud: presentació del llibre Vides Paral·leles, de Plutarc a Eivissa

Import sol·licitat: 160,00 €

Import atorgat: 0,00 €

Motiu: no s'ha esmenat la sol·licitud dins termini, d'acord amb el punt 6.8 de la convocatòria