Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 72288
Decret de rectificació de les bases de la convocatòria de provisió del lloc de treball de tècnic/a d'obres i projectes de Transició ecològica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En el BOIB núm. 19 de 05/02/20222 es varen publicar les bases de la convocatòria per proveir el lloc de treball de tècnic/a d'obres i projectes de Transició ecològica, adscrit al Servei de Medi Ambient I Transició Ecològica.

2. S'han detectat errors materials en el redactat de les bases, apartat “Característiques de  la convocatòria” i apartat 3 “Requisits de les persones aspirants”, els qual s'han de rectificar.

Atès això i d'acord amb el que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, aquesta Tinença de Batlia delegada, en virtut de les competències que li atorga l'article. 21.1.g) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, d'acord amb la redacció de la Llei 11/1999 de 21 d'abril, disposa la següent

Resolució

1. Rectificar les bases de la convocatòria per proveir el lloc de treball de tècnic/a d'obres i projectes de Transició ecològica, adscrit al Servei de Medi Ambient I Transició Ecològica en el sentit següent:

On diu:

“Característiques de la convocatòria:

(…)

- Nivell de titulació acadèmica: Enginyeria industrial, Arquitectura, Enginyeria de Camins, Canals i Ports. O bé, Grau en Edificació, Grau en Fonaments de l'Arquitectura, Grau en Enginyeria Civil, Grau en Enginyeria Civil i Territorial, Grau en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Grau en Enginyeria en Construcció d'Infraestructures Civils, Grau en Enginyeria de l'Energia, Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials (+ Màster habilitant en cas d'acreditar un d'aquests estudis de Grau).”

Ha de dir:

“Característiques de la convocatòria:

(…)

- Nivell de titulació acadèmica: Enginyer/a industrial, Arquitecte/a, Enginyer/a Camins, Canals i ports (o titulacions de grau actuals equivalents per haver obtingut el Màster habilitant corresponent). En tot cas, l'equivalència haurà de ser acreditada per la persona aspirant.”

On diu:

“3. Requisits de les persones aspirants

(...)

f) Títol d'Enginyeria industrial, Arquitectura, Enginyeria de Camins, Canals i Ports. O bé, Grau en Edificació, Grau en Fonaments de l'Arquitectura, Grau en Enginyeria Civil, Grau en Enginyeria Civil i Territorial, Grau en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Grau en Enginyeria en Construcció d'Infraestructures Civils, Grau en Enginyeria de l'Energia, Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials (+ Màster habilitant en cas d'acreditar un d'aquests estudis de Grau)

Ha de dir:

“3. Requisits de les persones aspirants

(...)

f) Títol d'Enginyeria industrial, Arquitectura, Enginyeria de Camins, Canals i Ports (o titulacions de grau actuals equivalents per haver obtingut el Màster habilitant corresponent). En tot cas, l'equivalència haurà de ser acreditada per la persona aspirant.”

2. Ampliar en cinc dies el termini per presentar sol·licituds de participació.

3. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

 

Calvià, 11 de febrer de 2022

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures

(Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019)

Juan Recasens Oliver