Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 71956
Departament de Personal. Servei de Selecció. Llista provisional de persones admeses i excloses del concurs oposició, pel torn lliure per cobrir 1 plaça de Lletrat/ada Assessor/a OPE 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Area d'Hisenda, Innovació i Funció Pública per decret Núm. 1499 de data 04 de febrer de 2022, ha resolt el següent:

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses per prendre part al concurs oposició pel torn lliure, per a la cobertura d'una plaça de LLETRAT/ADA ASSESSOR/A, vacant a la plantilla de funcionaris/àries d'aquest Ajuntament pertanyent a l'Escala l'Administració Especial, Subescala tècnica, classe superior, especialitat lletrat/ada assessor/a, Grup A, subgrup A1, dotades pressupostàriament i corresponents a l'oferta pública d'ocupació de 2019, publicada al BOIB núm. 171 de 21 de desembre de 2021. Aquesta convocatòria va ser publicada al BOIB núm. 160 de 20 de novembre de 2021, en els termes establerts a l'Annex I que s'adjunta al present decret.

2. Aprovar la llista provisional de persones excloses per prendre part al concurs oposició torn lliure, per a la cobertura d'una plaça de LLETRAT/ADA ASSESSOR/A, vacant a la plantilla de funcionaris/àries d'aquest Ajuntament pertanyent a l'Escala l'Administració Especial, Subescala tècnica, classe superior, especialitat lletrat/ada assessor/a, Grup A, subgrup A1, dotades pressupostàriament i corresponents a l'oferta pública d'ocupació de 2019, publicada al BOIB núm. 171 de 21 de desembre de 2021, en els termes establerts a l'Annex II que s'adjunta al present decret.

Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones excloses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

3.- Publicar a la pàgina web <www.palma.cat>.

 

ANNEX I RELACIÓ PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES

 

NÚM

NOM

1

ALBALA VELASCO, ARTURO

2

BALAGUER PAYERAS, CARLOS

3

BAUZA RAMIS, MIQUEL ANGEL

4

CORTES GOST, FRANCISCA ANA

5

DURAN POO, AITOR ANDONI

6

GAYA BLANCH, ANDREA

7

MARTINEZ BONET, ANA

8

MAYORAL ZAZO, PEDRO

9

PONS GUTIERREZ, MARIA DEL CARMEN

10

SASTRE VICENTE, NURIA

11

SERRA CREUS, MARGALIDA

12

TOMAS MARIN, ALVARO TAREK

13

VIDAL BUSTAMANTE, MARIA NEUS

 

 

ANNEX II RELACIÓ PROVISIONAL DE PERSONES EXCLOSES

NÚM

NOM

MOTIU EXCLUSIÓ

OBSERVACIONS

1

BAUZA MORA, MARTINA

SOL·LICITUD EXTEMPORANIA

INSTANCIA PRESENTADA FORA DE TERMINI

2

GARCIA MUNAR, AINA

LLICENCIATURA O GRAU EN DRET

NO ACREDITA REQUISIT DE TITULACIO

3

PALOS HIDALGO, MARIA

LLENGUA CATALANA NIVELL B2

MANCA COMPULSA CERTIFICAT CATALA

4

REAL VALLESPIR, MARGALIDA

LLENGUA CATALANA NIVELL B2

NO ACREDITA  CERTIFICAT DE CATALA

5

SANCHO SERAPIO, ANTONIO

LLENGUA CATALANA NIVELL B2

NO ACREDITA  CERTIFICAT DE CATALA

 

Palma, 4 de febrer de 2022

La cap de departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón