Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 70929
Departament de Planejament i Gestió urbanística. Servei Juridico-administratiu de Planejament. Exp:PBX2013/0004 Notificació, a una pluralitat indeterminada de persones, de la interposició del recurs contenciós administratiu contra l’acord d'aprovació definitiva del Pla Especial de Protecció Arquitectònica i Ambiental de Santa Catalina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Perquè assorteixi els efectes de la notificació a una pluralitat indeterminada de persones, segons el que es preveu en l'art. 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015, del Procediment Administratiu Comú,  mitjançant el present edicte es dóna a conèixer el següent acte administratiu:

En data 19/01/2022, la Regidora de l'Àrea ha dictat la següent Resolució:

“Ha tingut entrada al Servei Jurídic de Planejament escrit dels Serveis Jurídics Municipals comunicant que el Procurador Sr. Antonio Juan Ramon Roig, en nom i representació de Pedro A. Llompart i Antonio Pieras S. A., ha interposat recurs contenciós administratiu contra l'acord del Ple de l'Ajuntament de data 28 d'octubre de 2021, que desestima les al·legacions presentades pel recurrent i aprova definitivament el Pla Especial de Protecció Arquitectònica i Ambiental de Santa Catalina, motiu pel qual aquesta Administració ha estat requerida per aportar l' expedient administratiu corresponent i practicar l' emplaçament dels tercers interessats. Aquest procediment es segueix amb el núm. P.O. 9/2022.

Per això i atesos els articles 48, 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Trametre en el termini improrrogable de 20 dies l'expedient administratiu corresponent a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb índex de documents i degudament foliat, la qual cosa suposa la personació de l'Ajuntament davant la Sala Contenciosa Administrativa que coneix del recurs.

2. Notificar als qui apareguin com a interessats en el dit expedient administratiu PBX2013/0004, del Servei juridicoadministratiu de Planejament, la interposició del recurs contenciós administratiu per part de el Procurador Sr. Antonio Juan Ramon Roig, en nom i representació de Pedro A. Llompart i Antonio Pieras S. A, que se segueix amb el núm. 9/2022, contra l'acord del Ple de l'Ajuntament de data 28 d'octubre de 2021, que desestima les al·legacions presentades pel recurrent i aprova definitivament el Pla Especial de Protecció Arquitectònica i Ambiental de Santa Catalina, així com aquesta resolució mitjançant la qual s'acorda trametre l'expedient a la Sala Contenciosa Administrativa;, i citar-los perquè es puguin personar com a demandats en aquest recurs davant la Secció 0001 de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, que se segueix amb el núm. P.O. 09/2022, en el termini de 9 dies, fent-los saber que si es personen després del termini esmentat els tindran com a part per als tràmits no preclosos i si no es personen oportunament continuaran els tràmits del procediment, sense que s'hagin de practicar, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap classe, d'acord amb els articles 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.”

Es publica aquesta resolució de conformitat amb l'art. 45.1 a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de las Administracions Públiques.

 

Palma, document signat electrònicament (9 de febrer de 2022)

El cap del Departament p.d. Decret de batlia núm 3000/2014, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de  4-03-2014) Jaume Horrach Font