Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 69858
Resolució declarativa per la qual es tanca el termini per a la presentació de sol·licituds per participar en la segona convocatòria d’ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable a projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderat per dones

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El Consell Executiu del Consell de Mallorca, dia 8 de setembre de 2021, va acordar l'aprovació de l'expedient de la segona convocatòria pública d'ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable a projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderats per dones.

2. En data 29 de desembre del 2021, el Consell Executiu reunit en sessió ordinària va aprovar per acord la concessió de la segona convocatòria pública citada al punt anterior.

3. El procediment de concessió que ha regit la convocatòria és de concurrència no competitiva, segons l'ordre cronològic de presentació de sol·licituds i d'acord amb el punt 8.3 de la convocatòria s'entendrà que la data de presentació es la data en que es presentin les esmenes segons el requeriment efectuat. S'han valorat 48 sol·licituds amb el següent resultat, 14 projectes favorables, 14 desistiments i 20  projectes amb resultat desfavorable.

4. Amb caràcter excepcional, i atès que la segona convocatòria inclou els mateixos requisits que la primera i que varen quedar pendents de tramitar diferents expedients d'aquesta, s'han resolt els projectes corresponents a la primera convocatòria. Amb motiu de l'exhauriment del crèdit  resten sense resoldre les 5 darreres de la primera convocatòria,  així com també no es poden valorar les 20 sol·licituds actuals relatives a l'expedient de la segona convocatòria,  per això,  s'ha de dictar la corresponent resolució de finalització de termini i publicar-la al BOIB.

5. Publicat l'acord de concessió, el crèdit disponible quant al  Tram no Reemborsable (partides pressupostàries 00.23167.77980 i 00.23167.77900) es de 17.235,28€, en quant al Tram Reemborsable (partida pressupostària 00.23167.83100) es de 15.753,73€ import insuficient per incloure el projecte de la següent persona d'acord amb l'ordre de prelació definitiu, qui sol·licita un ajut respecte del Tram no Reemborsable de 28.026,80€, i un ajut respecte del Tram Reemborsable de 42.040,20€.

6. Per tot lo exposat, malauradament hi ha crèdit per un import de 17.235,28€ al Tram no Reemborsable, i de 15.753,73€  al Tram reemborsable, ambdós resulten insuficients per continuar amb el procediment,  i per això, s'ha arribat al  límit de la concessió, per l'exhauriment del crèdit disponible.

Fonaments

1. L'Ordenança General de Subvencions del Consell Insular de Mallorca aprovada pel Ple del Consell de Mallorca, en sessió de dia 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018) en la qual s'estableix el règim jurídic general de les subvencions atorgades pel Consell Insular de Mallorca.

2. La segona  convocatòria pública d'ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable a projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderats per dones  aprovada per acord del Consell Executiu del Consell de Mallorca, dia 08 de setembre de 2021 (BOIB núm. 129, de 18 de setembre de 2021).

3. D'acord amb el punt 7.1.  de la convocatòria mencionada al punt anterior, el termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà  l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB. Es mantindrà obert el termini fins que s'exhaureixi el crèdit disponible i  es dicti i es publiqui una resolució a aquest efecte. 

Per tot això,

 

RESOLC

1. El tancament del termini per a presentar les sol·licituds de la segona convocatòria d'ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable a projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderats per dones.

2. Remetre al BOIB aquesta resolució per a la seva publicació.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (4 de febrer de 2022)

El conseller executiu de Presidència

Javier de Juan Martín