Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 68295
Acord per declarar en la situació de dedicació exclusiva a una regidora

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió ordinària celebrada el dia 27 de gener de 2022, va adoptar el següent acord:

«1.- Per part de la Batlia es va elevar a la consideració de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern la següent proposta;

«I.- En data de 27 de maig de 2021 el Ple de l'Ajuntament d'Inca va acordar declarar a la Sra. Alice Weber en la situació de dedicació parcial, amb una dedicació del 80% de la jornada habitual dels funcionaris de la Corporació i amb efectes de dia 1 de juny de 2021, declarant també la seva compatibilitat, en quant a regidora en dedicació parcial, amb l'activitat de personal docent.

En data de 17 de gener de 2022 la Sra. Alice Weber presenta escrit en el qual manifesta que havent finalitzat el seu servei com a professora, sol·licita recuperar la dedicació exclusiva com a regidora.

II.- En conseqüència, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de Bases de Règim Local, en relació a l'art. 13 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i en referència a les dedicacions exclusives i parcials dels membres de la Corporació, el qui subscriu sotmet a la consideració de la Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern la present proposta per que la dictamini favorablement i l'elevi a la consideració del Ple municipal per l'adopció dels següents acords

PRIMER.- Declarar a la Sra. Alice Weber en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.721,27.- euros, amb efectes de dia 1 de febrer de 2022 i donant-la d'alta al règim general de la seguretat social amb aquesta dedicació.

SEGON.- La percepció d'aquestes retribucions per part de la regidora declarada en dedicació exclusiva, impossibilita la percepció de indemnitzacions per assistència a sessions de organismes col·legiats.

TERCER.- Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament de conformitat amb el que disposa l'art. 75.5 de la Llei de Bases de Règim Local.

El batle»

2.- La Comissió Informativa d'Economia i Bon Govern a la seva sessió de dia 24 de gener de 2022 va acordar dictaminar favorablement l'anterior proposta i elevar-la a la consideració del Ple de l'Ajuntament per la seva aprovació i per l'adopció dels acords que s'hi proposen.»

 

Inca, en el dia de la signatura electrònica (31 de gener de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió