Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 49870
Resolució de Batlia de nomenament personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En virtut de les atribucions que per Llei em són conferides, i especialment les assenyalades a l'art. 41.14, apartat d) del RD 2568 de 28 de novembre de 1986, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals; i atès l'establert a l'article 104.2. i 104 bis 1.b) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, relatiu al nomenament i cessament del personal eventual, en relació a la remissió de l'article 176 del RDL 781/86, de 18 d'abril,

RESOLC

PRIMER. Nomenar a Maria Carmen Castillo Domínguez amb DNI 43057914M, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de coordinadora de regidories, depenent de la Regidoria de funció pública, benestar comunitari i igualtat, amb retribució de dotze mensualitats per un import brut de 1.653,91.-€, i amb jornada laboral flexible, preferiblement, de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h., per a despatx d'assumptes interns de l'Ajuntament.

SEGON. El nomenat podrà ser cessat o separat lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament

TERCER. En el supòsit de què se'l requereixi per a treballs extraordinaris, se li retribuiran les hores en proporció a la mensualitat acordada.

QUART. Donar-lo d'alta a la S.S. de conformitat amb el previst al R.D. 322/85 de 20 de febrer, amb data efectiva 1 de febrer de 2022.

CINQUÈ. Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

SISÈ. Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.

SETÈ. Notificar aquest nomenament a l'interessat perquè en el terme de 5 dies prengui possessió del càrrec.

 

Bunyola, a data de la signatura electrónica (1 de febrer de 2022)

El batle

Andreu Bujosa Bestard