Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 49580
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es realitza una correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de gener de 2022 per la qual es nomena personal estatutari fix i s’adjudiquen places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa de dermatologia mèdica quirúrgica i venereologia dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat mitjançant la Resolució de 12 d’abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d’abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d'abril), es va convocar el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista de dermatologia mèdica quirúrgica i venereologia dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de gener de 2022 (BOIB núm. 17/2022, de 1 de febrer) es va nomenar personal estatutari fix i s'adjudicaren places a les persones que havien superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultativo/facultativa especialista de dermatología médica quirúrgica y venereología.

3. S'han advertit dos errors en les llistes publicades als annexos de la resolució esmentada en el punt anterior, motiu pel qual és procedent fer-ne una correcció, havent-se detectat, d'una banda, que no figura l'aspirant que ha superat el concurs-oposició del Sector de Menorca, i d'una altra banda, que no és correcte el nom d'un aspirant que ha superat el concurs-oposició del Sector de Ponent.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessat, els errors material, de fet o aritmètics existents en els seus actes .

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors advertits en els annexes 1 i 2 de la Resolució per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places de la categoria de facultativo/facultativa especialista de dermatología médica quirúrgica y venereología a les persones que han superat el concurs oposició en els termes següents:

Afegir a l'annex 1

Sector Sanitari de Menorca (Menorca)

Núm. doc. Identitat

Llinatges, nom

****6761H

Olives Rodriguez, Antonio

 

Modificar en l'annex 1

Sector Sanitari de Ponent (Mallorca)

Núm. doc. Identitat

Llinatges, nom

****1821J

Garcías Ladaria, Juan Gabriel

Afegir a l'annex 2

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

Descripció

****6761H

Olives Rodriguez, Antonio

Àrea de Salut de Menorca

Modificar en l'annex 2

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

Descripció

****1821J

Garcías Ladaria, Juan Gabriel

Sector Sanitari de Ponent

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 1 de febrer de 2022

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització

(BOIB núm. 100, de 20/07/2019)