Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 48437
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 26 de gener de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació de convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tan si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Fonaments de dret

1. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, modificat pel Decret 8/2021, de 13 de febrer, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l'any 2021:

— Addenda al Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa per concedir ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 en els sectors econòmics de la restauració i altres.

— Addenda per prorrogar per segona vegada el Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Registre Mercantil Central per a l'accés a la informació sobre actes socials inscrits i denominacions del Registre Mercantil Central.

— Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mitjançant la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, i el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, en matèria de participació i internacionalització.

— Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca relatiu a la imputació pressupostària i al pagament de 16.500.000 euros corresponents a les anualitats dels anys 2021 a 2023 del saldo de la liquidació a favor del Consell Insular de Mallorca de les bestretes a compte del sistema de finançament definitiu, en el marc del Protocol d'intencions signat el 29 de desembre de 2018 entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca.

— Conveni de modificació del Conveni de creació de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial Pirineus Mediterrània i dels seus Estatuts de 18 de juny de 2009.

 

Palma, 26 de gener de 2022

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau