Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 48245
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 de gener de 2022 per la qual s’adjudica, pel sistema de provisió de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei de Suport Jurídic en matèria de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 173, de 18 de desembre de 2021, es va publicar la Resolució de la consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears de 25 de novembre per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei de Suport Jurídic en matèria de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Dins del termini per presentar sol·licituds només es va rebre una sol·licitud, en aquest cas la del senyor Juan Luis Marqués Pascual, que reuneix els requisits de la convocatòria, pel fet que té la condició de personal estatutari fix, pertany a la categoria professional tècnic de la funció administrativa de gestió i serveis, per tant del subgrup A1, està en la situació administrativa de servei actiu, i té el nivell C1 de coneixements de català.

Fonaments de dret

1. L'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 (BOIB núm. 75, de 21 de maig de 2011).

2. La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2011 (BOIB núm. 87, d'11 de juny de 2011) per la qual es dicten instruccions per aplicar l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011.

3. L'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 (BOIB núm. 11, de 22 de gener de 2013).

4. La Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2022 per la qual es deleguen diverses competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 191, de 7 de novembre de 2020).

Per tot això dict la següent

 

Resolució

1. Adjudicar el lloc de feina de cap del Servei de Suport Jurídic en matèria de Recursos Humans, dependent de la Direcció d' Àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears al senyor Juan Marqués Pascual, atès que compleix els requisits exigits en la convocatòria i els mèrits al·legats són idonis per ocupar el lloc de feina.

2. Determinar que la data efectiva per ocupar el lloc de feina és el dia 1r de febrer de 2022.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el articles 8.1 i 46, ambdós de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 17 de gener de 2022

El director general del Servei de Salut Julio Miguel Fuster Culebras