Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 47900
Resolució del síndic major per la qual s’adjudica el lloc de treball de cap d’àrea d’auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 20 de desembre de 2021 (BOIB núm. 175, de 23 de desembre de 2021), es va aprovar la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap d'àrea d'auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. D'acord amb la Resolució del síndic major per la qual s'aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses per participar en la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de cap d'àrea d'auditoria de l'SCIB pel procediment de lliure designació, de data 18 de gener de 2022, varen ser admeses les següents persones sol·licitants:

Llinatges

Nom

DNI

Bestard Summers

Marina Mercedes

***94859*

Bonet Serra

Carlos

***32025*

Cortés Fleixas

Josep Lluís

***76134*

Iglesias Borrás

José María

***22765*

Juan Ribas

Juana María

***17193*

Valiente Arche

José María

***73779*

3. Conforme a la base sisena de la convocatòria, es varen convocar les persones candidates admeses per realitzar una entrevista personal amb el síndic major. Aquestes entrevistes es varen dur a terme els dies 21, 24, 25 i 26 de gener de 2022, segons les actes esteses que consten en l'expedient.

4. Atesos el currículum que ha presentat cada una de les persones candidates, el resultat de les entrevistes realitzades i les tasques pròpies del lloc de treball convocat, al qual correspon dirigir, coordinar i supervisar els treballs que s'hagin de desenvolupar sota l'autoritat superior del síndic corresponent, es considera que la senyora Juana María Juan Ribas és la més idònia per exercir les dites funcions, atesa la seva llarga experiència com a funcionària de la Sindicatura de Comptes en les diferents àrees d'auditoria en què s'organitza la institució, la qual cosa li atorga un ample coneixement de la seva organització i funcionament. En destaca també la dilatada trajectòria com a auditora en les tasques pròpies de l'Àrea d'Auditoria de la Comunitat Autònoma, la direcció de la qual és objecte de la convocatòria. A més, acredita un extens currículum formatiu de cursos, jornades i seminaris de caràcter autonòmic i nacional en matèries relacionades amb l'àmbit d'actuació dels òrgans de control extern.

Fonaments de dret

1. L'article 24 i 28 de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. L'article 79 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 31 del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. L'Acord del Consell de la Sindicatura de 20 de desembre de 2021 pel qual s'aproven la convocatòria i les bases per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap d'àrea d'auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Per tot això,

Resolc

1. Adjudicar el lloc de treball de cap d'àrea d'auditoria de l'SCIB a la senyora Juana María Juan Ribas, amb DNI núm. ***17193*.

2. Establir que el termini per prendre possessió de la nova destinació obtinguda és de tres dies hàbils, atès que es troba a la mateixa localitat a la qual ja estava destinada la senyora Juan.

En els casos en què la persona adjudicatària ho sol·liciti i, a més, ho justifiqui degudament, el síndic major pot concedir una pròrroga del termini, tal com disposa l'apartat 4 de la base vuitena de la convocatòria de provisió.

El termini de presa de possessió comença a comptar l'endemà del cessament, el qual s'ha d'efectuar dins els tres dies hàbils següents a la publicació de l'adjudicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de publicar-se, d'acord amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, tot de conformitat amb la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (31 de gener de 2022)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga