Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 46926
Acord provisional per l'establiment de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributària per la prestació dels diversos serveis que es presten amb motiu de la celebració del mercat setmanal de Son Bugadelles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 27 de gener de 2022, va adoptar acord provisional per a l'establiment de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributària per la prestació dels diversos serveis que es presten amb motiu de la celebració del mercat setmanal de Son Bugadelles.

Els esmentats acords i els seus respectius expedients s'exposen al públic i als interessats un mínim de trenta dies comptats a partir del següent al de la publicació de l'Edicte d'exposició, per tal que es puguin examinar a l'Oficina Municipal de Tributs, carretera Calvià-Palmanova núm. 40, i presentar-hi les reclamacions que s'estimin oportunes, tal com disposa l'article 17.1 i 2 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Poden accedir igualment als documents dels expedients a través de la següent adreça electrònica:

http://www.calvia.com/responsive/general.plt?KPAGINA=2424&KIDIOMA=2&KNODE=780

Transcorregut aquest termini no havent-se presentat reclamacions ni al·legacions, el present acord quedarà elevat a definitiu sense necessitat de nou acord, de conformitat amb els articles 17.3 i 17.4 de l'esmentada llei, publicant-se el text íntegrament en el BOIB.

 

Calvià, 31 de gener de 2022

El tinent de batle delegat de Transparència, Innovació i Serveis Econòmics

Marcos Pecos Quintans