Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 45345
Departament de Personal. Servei de Selecció. Esmena errada material bases específiques del concurs oposició pel torn lliure per cobrir quatre places vacants de delineant, taxa d’estabilització OPE 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública per decret número 00907 de data 26 de gener de 2022, ha resolt el següent:

PRIMER.- Esmenar l'errada material detectada al Decret regidor d'Hisenda, innovació i funció Pública núm. 22.437, de 23 de novembre de 2021, pel que s'aprova la convocatòria i les bases específiques del concurs oposició, pel torn lliure, taxa addicional d'estabilització de la feina temporal,  de quatre places vacants de delineant corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de 2017, publicades al BOIB núm. 174 de 21 de desembre de 2021, pel que fa a la titulació exigida com a requisit, en el sentit que:

Allà on diu: “Estar en possessió del títol de tècnic/a superior en projectes d'edificació, tècnic/a superior en obra civil, o les corresponents equivalències de la branca de delineació”

Ha de dir: “Estar en possessió del títol de tècnic/a superior en projectes d'edificació, tècnic/a superior en projectes d'obra civil, o les corresponents equivalències de la branca de delineació”

SEGON.-  Publicar aquesta esmena d'errada material al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web municipal.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Palma, 28 de gener de 2022 

La cap de Departament de Personal pd Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014)  Esperanza Vega Terrón