Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 44959
Resolució del gerent relativa a la llista provisional de persones admeses i excloses relativa al concurs oposició pel torn lliure d'una plaça de  tècnic mitjà en habitatge (taxa de reposició) del Patronat Municipal de l´Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris (PMHRIBA), corresponent a l'oferta d'ocupació pública  de l'any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist que la presidenta del Patronat Municipal de l´Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris (PMHRIBA), per acord de Junta de Govern Local núm. 20210922_01_030, de data  22 de setembre de 2021, va resoldre  aprovar les bases generals que han de regir la convocatòria del procés selectiu  per a la cobertura d'una plaça vacant de personal laboral, prevista a l'oferta d'ocupació pública corresponents als exercicis de l'any 2018, 2019 i 2020. La referida resolució va ser publicada al BOIB nº 134, de 30 de setembre de 2021.

Vist que el gerent del PMHRIBA va resoldre per mitjà de decret HAB 202100348,  de data 19/11/2021, convocar concurs oposició pel torn lliure  d'una plaça de TÈCNIC MITJÀ EN HABITATGE (taxa de reposició) corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, així com  aprovar les bases específiques que regiran aquesta convocatòria. La referida resolució va ser publicada al BOIB nº 163, de 25 de novembre i al BOE nº 295 de data 10 de desembre de 2021.

Vist que durant el termini de presentació de les sol·licituds, que va finalitzar el passat 30 de gener de 2021, han presentat instància per a prendre part a la referida convocatòria 24 aspirants.

Vist que, d`acord amb les indicades bases específiques i l' article 20 dels  Estatuts del PMHRIBA, és el gerent l'òrgan competent per dictar la present resolució,

RESOLC:

Primer.- Aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses a la present convocatòria concurs oposició pel torn lliure d'una plaça de TÈCNIC MITJÀ EN HABITATGE (taxa de reposició) del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris, corresponent a l'oferta pública  d'ocupació de l'any 2018.

Segon.- Admetre per prendre part al referit concurs-oposició, a les persones aspirants que a continuació es relacionen:

ORDRE

LLINATGES I NOM

1

AYNE CARBO ANTONIO

2

BORRÀS ROIG MARIA EVA

3

BORREGO TERAN JOSE MARIA

4

CABALLERO LÓPEZ ISABEL CRISTINA

5

CALAFELL ALEMANY FRANCISCO JAVIER

6

CALLEJÓN HERNÁNDEZ RAQUEL

7

CANTERO ROCA ANA

8

GARCÍA OCETE JESÚS

9

GONZÁLEZ PEÑA ESPERANZA

11

LÓPEZ VEGA MIGUEL

13

MESQUIDA MAS GABRIEL

14

MONCADAS NICOLAU MARIA

15

MORELL ALEMANY MARGALIDA

16

MUÑOZ BENAVIDES CARLOS ANDRES

17

MUÑOZ FAUS MARIA DEL MAR

18

PIÑEIRO LABRADA ADELA

19

RAMIS VELLIBRE FRANCISCO JAVIER

20

ROBREDO AREVALILLO LAURA

21

ROMAGUERA PIZA MARIA DEL MAR

22

SASTRE VICENS JAIME

24

UMBERT GUIMO ALBERT

Tercer.- Excloure de la convocatòria i pel motiu que a continuació es relaciona a:

ORDRE

LLINATGES I NOM

MOTIU D´EXCLUSIÓ

10

KRUCH BUJOSA CHARLES

Manca fotocòpia DNI

12

MEDINA FERRER JOSE LUIS

Títol mal escanetjat. No es  pot comprovar.

23

SENDRA FERRER JOSE LUIS

Manca fotocòpia DNI

Quart.- Per esmenar els possibles defectes i presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones admeses i excloses al BOIB.

 Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

Quint.- El fet de constar a la llista de persones admeses no implica el reconeixement de la possessió dels requisits exigits als interessats per a participar en aquesta convocatòria.

Sext.- Es fixa com a data per a la celebració del primer exercici el dia 2 de març de 2022 a l´Escola municipal de Formació de l´Ajuntament de Palma sita en Avd. San Ferran sn.

L'hora de celebració es determinarà per part del tribunal en el moment de la seva constitució.

Sèptim.- Publicar la present resolució al tauler electrònic d'edictes i anuncis de la pàgina web del Patronat Municipal de l´Habitatge i a l'apartat d´oferta pública de feina de la mateixa pàgina web, així com també al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

  

Palma, 27 de gener de 2022

El gerent del PMHRIBA

Josep M. Rigo Serra.