Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 36803
Correcció d’errades de la plantilla de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca per a l’exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A l'aprovació definitiva del Pressupost General del Consell Insular de Mallorca, que inclou el pressupost propi de la Corporació, el dels organismes autònoms “Institut Mallorquí d'Afers Socials”, “Institut de l'Esport Hípic de Mallorca” i “Agència de Defensa del Territori de Mallorca”, el dels Consorcis “Consorci Serra de Tramuntana” i “Consorci del Museu Marítim de Mallorca, les bases d'execució i plantilles per a l'exercici 2022, publicat en el BOIB núm. 178 de 28 de desembre de 2021, s'ha detectat una errada en la transcripció de la plantilla de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca per a l'exercici 2022.

La Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, preveu a l'article 109.2 que “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

En conseqüència, s'ha de rectificar la plantilla de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, a l'apartat Administració Especial-Subescala Tènica-Classe Tècnica Superior, en els termes següents,

Allà on diu: 

Tècnic –a superior en disciplina urbanística

A1

 

Ha de dir: 

Tècnic –a superior en disciplina urbanística

A1

2

 

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (25 de gener de 2022)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez