Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 35472
Resolució concessió tràmit audiència procés selectiu plaça administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle-President d'aquest ajuntament, dia 21 de gener de 2022, dictà la següent resolució:

“Decret de Batlia núm. 2022-0069

RESOLUCIÓ DE BATLLIA DE CONCESSIÓ DE TRÀMIT D'AUDIÈNCIA AMB MOTIU DE LA INTERPOSICIÓ DE RECURS D'ALÇADA CONTRA ELS RESULTATS DEFINITIUS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UNA PLAÇA D'ADMINISTRATIU, FUNCIONARI DE CARRERA

1. El dia 23 de desembre de 2021 (Registre d'entrada 2021-E-RC-5357) es va interposar recurs d'alçada contra els resultats definitius del procés de selecció d'una plaça d'administratiu, funcionari de carrera. La convocatòria i les bases es varen publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears,  de 16 de març de 2021, núm. 36

2. Vist de l'informe del tècnic d'administració general d'aquesta Corporació de dia 18 de gener de 2022.

Per l'exposat,

RESOLC

PRIMER.- Atorgar audiència a totes les persones interessades, per tal que, si ho consideren oportú, en el termini de deu dies hàbils a comptar des del dia següent a la data de publicació del present anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, puguin al·legar quan estimin procedent.

SEGON.- Suspendre el procés convocat el dia 16 de març de 2021, de selecció d'una plaça d'administratiu de carrera, en tant no sigui resolt el recurs presentat el dia 23 de desembre.

TERCER.- Publicar el present decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i permetre l'accés de l'expedient a les persones interessades. Binissalem, a la data de la signatura electrònica. El Batle, signat i segellat.”

El que es fa públic per general coneixement.

 

Binissalem, a la data de la signatura electrònica (25 de gener de 2022)

El batle Juan Victor Martí Valles