Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 26740
Prescripcions Catàleg de Patrimoni

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en la sessió ordinària de 14 de gener de 2021, per majoria absoluta dels seus membres va adoptar el següent acord:

Primer.- Aprovar les prescripcions al catàleg de Patrimoni històric, arquitectònic i paisatgístic del municipi de Lloret de Vistalegre assenyalades en l'informe de la Comissió Insular de Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca, que fou emès en data 18 de maig de 2021.

Segon.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament, a un dels periòdics de major circulació a la província i a la seu electrònica de l'Ajuntament

Tercer.- Sotmetre aquest expedient a informació pública per a que en el termini de trenta dies, comptat des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, pugui examinar-se i, en el seu cas, presentar les reclamacions i al·legacions que s'estimin oportunes. L'expedient estarà de manifest a l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre (Costa des Pou núm. 3) en horari d'obertura al públic, i a la a la seu electrònica de l'Ajuntament (https://seu.ajlloretdevistalegre.net) de la pàgina web de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre, www.ajlloretdeviostalegre.net.

Quart.- Sol·licitar un informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades considerant al Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell Insular de Mallorca com a administració afectada.

Cinquè.- Acordar la pròrroga de la suspensió de tramitació de procediments i d'atorgament de llicències de parcel·lació, edificació, reforma, demolició i qualssevol altres actuacions que puguin contradir les determinacions previstes en el Catàleg patrimoni històric, arquitectònic i paisatgístic del municipi de Lloret de Vistalegre aprovat inicialment en els termes prevists en l'article 51.5 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears fins a un màxim de tres anys a contar des de l'entrada en vigor de la primera suspensió. A la vista del resultat de la informació pública i dels informes emesos, l'Ajuntament acordarà l'aprovació provisional i la seva remissió al Departament d'Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca als efectes de la seva aprovació definitiva.

 

Lloret de Vistalegre, a data de la  signatura electrònica (19 de gener de 2022)

El batle

Antoni Bennasar Pol