Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 26723
Aprovació retribucions 2022. Dedicació exclusiva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament reunit en sessió ordinària de data 14 de gener de 2022 va adoptar el següent acord:

«APROVACIÓ DE L'ACTUALITZACIÓ DE LES RETRIBUCIONS DE LA DEDICACIÓ EXCLUSIVA DEL SEGON TINENT DE BATLE

Primer.- Establir l'exercici de les funcions del càrrec de Segon Tinent de Batle, Sr. Joan Oliver Gelabert en règim de dedicació exclusiva.

Segon.- Fixar les retribucions amb dedicació exclusiva amb efectes a partir del dia següent a l'adopció del present acord en la quantia de 40.220'88 €/anuals (14 mensualitats de 2.872'92 €/mes), amb un règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'art. 74.3 LMRLIB, equivalent a 37,5 hores setmanals, que s'actualitzaran de conformitat amb els límits que fixi anualment la Comunitat Autònoma de les Illes Balears als efectes de sol·licitar la compensació econòmica establerta al Decret 37/2014, de 8 d'agost.

Tercer.- Donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social el membre de la corporació que exerceixi el càrrec en règim de dedicació exclusiva, assumint la corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

Quart.- Sol·licitar el règim de compensació econòmica per la dedicació exclusiva del Segon Tinent de Batle a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern de les Illes Balears, conforme a l'establert en el Decret 37/2014, de 8 d'agost, regulador del sistema de compensació econòmica destinat als ajuntaments i entitats locals menors de les Illes Balears, dictat en desplegament de l'art. 74.1 de la llei 20/2006, de 15 de desembre.»

 

Lloret de Vistalegre, document signat electrònicament (19 de gener de 2022)

El batle Antoni Bennàsar Pol