Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 26675
Obertura del termini de presentació de sol·licituds a la candidatura de jutge de pau suplent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha iniciat l'expedient per a l'elecció de jutge de pau substitut.

En virtut d'això, es fa públic que s'obre un termini de presentació d'instàncies de QUINZE DIES HÀBILS, a partir de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Els interessats que compleixin les condicions de capacitat i compatibilitat que assenyala l'art. 13 i següents del Reglament 3/1995, de 7 de juny, de jutges de pau, podran recollir i presentar la instància al registre d'entrada de l'Ajuntament, situat al Passeig del Mar, 16, del terme municipal de Sant Antoni de Portmany, a la qual podran acompanyar d'una relació de mèrits i/o currículum vitae.

Els requisits que han de complir els interessats són els que la vigent LO 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, preveu per a l'ingrés a la carrera judicial, excepte dels derivats de la jubilació per edat, sempre que aquesta no suposi impediment físic o psíquic per al càrrec. Aquests requisits són:

  • 1r. Ser espanyol.
  • 2n. Ser major d'edat.
  • 3r. No estar inclòs a cap de les causes d'incapacitat que estableix l'art. 303 de la LO 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, que literalment diu «Estan incapacitats per a l'ingrés a la carrera judicial els impedits físicament o psíquicament per a la funció judicial, els condemnats per delicte dolós mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós mentre no siguin absolts o es dicti sentència de sobreseïment, i els que no estan en l'exercici ple dels seus drets civils.»

Els interessats hauran de residir a la població on tengui la seu el jutjat de Pau, encara que la sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de què depengui podrà autoritzar per causes justificades la residència en un lloc diferent, sempre que sigui compatible amb l'exacte compliment dels deures propis del càrrec, d'acord amb el que disposa l'article 17 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau.

El que es fa públic d'acord amb el que disposa l'article 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau.

 

Sant Antoni de Portmany, 18 de gener de 2022

L'alcalde Marcos Serra Colomar