Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 26187
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 19 de gener de 2022 per la qual es publica la relació de convenis subscrits per aquesta Conselleria en el tercer quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits per la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el tercer quadrimestre de l'any 2021, que és la següent:

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Búger en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 4 d'octubre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eugènia en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 5 d'octubre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre en matèria  d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 18 de novembre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Algaida en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 22 de novembre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Costitx en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 10 de desembre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Alaró en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el  21 de desembre de 2021.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llubí en matèria d'administració electrònica per a la implantació d'una plataforma informàtica de gestió policial, signat el 22 de desembre de 2021.

 

Palma, 19 de gener de 2022

La consellera Mercedes Garrido Rodríguez