Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 23907
Resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de dia 14 de gener de 2022, relativa al nomenament com a funcionaris i funcionàries de carrera a les persones que han superat el procés selectiu de l’especialitat Psicòleg / Psicòloga, corresponents a l'Oferta d'ocupació pública extraordinària de personal funcionari de l’ any 2017, i se'ls adjudica un lloc de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de 18 d'octubre de 2021 es va aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu, amb l'ordre de puntuació, per a l'ingrés pel torn lliure de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/Psicòloga, de l'Oferta d'ocupació pública extraordinària per a l'any 2017 (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre de 2021).

2. Revisada i conforme la documentació i la sol·licitud de destinació presentada per les persones aprovades, s'ha de nomenar personal funcionari de carrera de l'especialitat Psicòleg/Psicòloga a les persones aspirants proposades, i se'ls ha d'adjudicar el lloc de treball d'acord amb l'ordre de prelació final.

Fonaments de Dret

1. El títol VII de la Llei de 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de la bases de règim local, relatiu al personal al servei de les entitats locals.

2. L'article 62 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

3. L'art. 7 del Reial Decret 896/91, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims als quals s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració Local.

4. Els arts. 25 i 26 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració general de l'Estat i de provisió de llocs de feina i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat.

5. Els articles 44 i ss de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, relatius a la selecció de personal i requisits d'accés a la funció pública.

6. Els articles 34 i ss del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, d'aplicació supletòria conforme a l'article 1.

7. La base general 12 i la base específica 14 de la convocatòria extraordinària, relatives al nomenament de personal funcionari de carrera, l'adjudicació del lloc de treball i la presa de possessió.

8. La presidència de l'IMAS es l'òrgan competent per resoldre els procediments de selecció i nomenar el personal funcionari de carrera, d'acord amb allò que es preveu en l'article 7.2 13) i 14) del text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar personal funcionari de carrera de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/Psicòloga, corresponent a la convocatòria extraordinària de l'any 2017, a les persones següents:

 

DNI

LLINATGES, NOM

TORN

***3787**

LOPEZ GALMES, MARIA SAMANTA

LLIURE

***0139**

SIMO MESQUIDA, MARIA FRANCISCA

LLIURE

***2894**

LLAMBIAS CORTES, PATRICIA COLOMA

LLIURE

***9004**

MISEROL ROCCA, YOLANDA

LLIURE

***8797**

SERRANO BUJALANCE, ELENA MARIA

LLIURE

***3215**

ESCANDELL MAYANS, JUAN

LLIURE

2. Adjudicar els llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu per a l'ingrés pel torn lliure, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/Psicòloga, atenent a l'ordre final de prelació de les persones aprovades i d'acord amb la petició de destinació efectuada per les persones interessades, que s'indica a l'Annex d'aquesta Resolució.

3. Per adquirir la condició de funcionari de carrera s'haurà d'efectuar l'acte d'acatament de la Constitució, de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears i de la resta de l'ordenament jurídic.

4. La presa de possessió es realitzarà en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

5. Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa ni exerceix cap lloc de treball o activitat en el sector públic delimitat als articles 1 i 2 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme alguna activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

6. El personal funcionari que obtingui destinació definitiva ha de romandre en el lloc de treball adjudicat durant un termini mínim de dos anys, comptadors des del dia en què prengui possessió del lloc de treball, de conformitat amb l'article 3.7 del Decret 33/1994.

7. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'edictes de l'IMAS.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 14 de gener de 2022

La presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler

 

 

ANNEX ​​​​​​​Relació d'adjudicacions de llocs de treball a les persones aspirants que han superat les proves selectives de la convocatòria extraordinària per a l'ingrés, pel torn lliure de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnica/a superior, subgrup A1, especialitat de Psicologia

Centre directiu

Unitat

Codi lloc / expansió

Nom del lloc

Adjudicatari –nom i llinatges

SUPORT FAMILIAR

SECCIÓ TERAPÈUTICA D'INFÀNCIA I FAMÍLIA

F00670015/8

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA

LOPEZ GALMES, MARIA SAMANTA

ACOLLIMENTS RESIDENCIALS

CENTRE DE PRIMER ACOLLIMENT D'INFÀNCIA/PUIG DES BOUS

F00670017/1

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA

SIMO MESQUIDA, MARIA FRANCISCA

SUPORT FAMILIAR

SECCIÓ D'ADOPCIONS

F00670013/2

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA

LLAMBIAS CORTES, PATRICIA COLOMA

SUPORT FAMILIAR

SECCIÓ TERAPÈUTICA D'INFÀNCIA I FAMÍLIA

F00670015/9

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA

MISEROL ROCCA, YOLANDA

SERVEIS ESPECIALITZATS I

RESIDÈNCIA LA BONANOVA

F00670010/1

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA RESIDENCIAL

SERRANO BUJALANCE, ELENA MARIA

INFÀNCIA I FAMÍLIA

SECCIÓ D'ATENCIÓ TERRITORIAL PONENT

F00670014/3

PSICÒLEG/

PSICÒLOGA

ESCANDELL MAYANS, JUAN