Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 623967
Acord de Ple de dia 16 de desembre de 2021, punt 7 de l’ordre del dia, de modificar el lloc de treball per arquitecte tècnic/enginyer d’edificis (expedient 2021/013207)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de dia 16 de desembre de 2021, al punt 7 de l'ordre del dia, va aprovar el següent:

«PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la catalogació del lloc de treball que s'identifica amb el codi d'id. Núm. 1126, que, essent de personal funcionari singularitzat de cap de Rendes (subgrup A2), passi a ser un lloc de treball de personal funcionari d'administració especial, tècnic mitjà, arquitectura tècnica/enginyeria de l'edificació (subgrup A2), al qual se li assignen les mateixes retribucions que a llocs de treball anàlegs; i, mentrestant no s'aprovi, publiqui i entri en vigor la relació de llocs de treball que es troba en tràmit de negociació; o es produeixi qualsevol altra causa o procediment que impliqui la modificació o supressió del lloc de treball que ara s'aprova; tot açò de conformitat amb la següent catalogació que es porta a aprovació:

Denominació del lloc de treball:

Arquitec. tècnic/enginyer edificació

Codi identificació del lloc de treball

1126

Tipus

Personal funcionari

Escala, subescala, classe/categoria, grup/subgrup

Escala administració especial, subescala tècnica, tècnic mitjà, arquitectura tècnica / enginyeria d'edificació (subgrup A2)

Nivell de complement de destinació

18

Complement específic

1.005,23 mensual (x 14 pagues/any)

Requisits per a ocupar el lloc de treball

-Estar en possessió del títol de diplomatura o grau en arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació o altre títol habilitant de la professió d'arquitecte tècnic

-Disposar del nivell B2 de coneixements de llengua catalana o superior

Forma de provisió

Totes les admeses d'acord amb la normativa vigent del moment

Àrea, serveis o departament d'adscripció

Obra pública, entre d'altres serveis municipals que necessitin les funcions pròpies dels arquitectes tècnics

Funcions genèriques a realitzar

Funcions pròpies de la professió, com ara la direcció de l'execució material d'obres; control quantitatiu i qualitatiu de la construcció, i qualitats de l'edificat; redacció de projectes d'acord amb les seves competències (p. ex. art. 2.1.a) LOE que no requereixin projecte arquitectònic, intervencions parcials en edificis que no alterin la configuració arquitectònica, de demolició, etc.); peritatges; estudis; informes; valoracions; amidaments i càlculs; assessorament tècnic; actuacions en matèria de seguretat i salut; etc.; entre altres funcions, d'acord amb la seva especialitat i el nivell de titulació.

SEGON. Disposar que es publiqui aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes corresponents.”

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 22 de desembre de 2021

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch