Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 604223
Ampliació del termini d’informació pública del text refós del projecte d’urbanització de la unitat d’execució núm. 1 (UE-1, C/ de Solleric, Son Mas)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. AAE 6105-2008, exp. núm. AE 356/2018)

El text refós del projecte d'urbanització de la unitat d'execució núm. 1, promogut per Nesdosumun SL, aprovat inicialment per acord de la junta de govern local de 6 d'octubre de 2021, es va sotmetre a informació pública per termini d'un mes mitjançant l'anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 146, de 26 d'octubre de 2021. La documentació completa va romandre exposada en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alaró entre el 27 d'octubre i el 29 de novembre de 2021, ambdós inclosos.

Examinat l'expedient, s'ha observat que la darrera notificació a una de les parts interessades no es va practicar fins el 13 de novembre de 2021. De manera que per a aquesta part, el termini per consultar l'expedient i presentar al·legacions encara no havia transcorregut quan la documentació ja no era accessible. Per aquest motiu, la documentació es va tornar a exposar en el tauler d'anuncis el 7 de desembre de 2021, havent estat inaccessible durant set dies naturals.

La part interessada ha sol·licitat en data 9 de desembre (registre núm. 2021-E-RC-4640) l'ampliació del termini d'exposició pública del projecte, que és obligat atendre.

Per això, s'amplia el termini d'informació pública del text refós del projecte d'urbanització de la unitat d'execució núm. 1 (UE-1, C/ de Solleric, Son Mas) per un període de 10 dies naturals, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones interessades puguin consultar la documentació i presentar les al·legacions que estimin pertinents (article 72.2 de la Llei autonòmica 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears).

La documentació completa es pot consultar en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alaró,

https://ajalaro.sedelectronica.es/

 

Alaró, 10 de desembre de 2021

El batle Llorenç Perelló Rosselló