Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 602657
Departament de Planejament i Gestió urbanística. Servei juridicoadministratiu de Planejament. Exp: PA2018/0008. Notificació, a una pluralitat indeterminada de persones, de la interposició de recurs contenciós administratiu contra l'aprovació definitiva del projecte de modificació del PGOU de Palma a l’àmbit de la UA 45-01 (antiga presó) i terrenys confrontants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Perquè assorteixi els efectes de la notificació a una pluralitat indeterminada de persones, segons el que es preveu en l'art. 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015, del Procediment Administratiu Comú,  mitjançant el present edicte es dóna a conèixer el següent acte administratiu:

En data 10/11/2021, la Regidora de l'Àrea Model de Ciutat, Habitatge digne i Sostenibilitat ha dictat la següent Resolució: 

“Ha tingut entrada al Servei Jurídic de Planejament escrit dels Serveis Jurídics Municipals comunicant que la procuradora Sara Truyols Alvarez-Novoa, en representació de Clínica Canis SLP , ha presentat escrit formulant recurs contenciós-administratiu contra l' acord del Ple de l'Ajuntament de Palma, de 17 de juny  de 2021, pel qual es desestimen les al·legacions formulades per la seva representada i s'aprova definitivament el projecte de modificació del PGOU de Palma a l'àmbit de la UA 45-01 (antiga presó) i terrenys confrontants. Per aquest motiu aquesta Administració ha estat requerida per aportar l' expedient administratiu corresponent i practicar l' emplaçament dels tercers interessats. Aquest procediment es segueix amb el núm. 462/2021.

Per això i atesos els articles 48, 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, dict la següent

Resolució

1. Trametre en el termini improrrogable de 20 dies l'expedient administratiu corresponent a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb índex de documents i degudament foliat, la qual cosa suposa la personació de l'Ajuntament davant la Sala Contenciosa Administrativa que coneix del recurs.

2. Notificar als qui apareguin com a interessats en el dit expedient administratiu PA18/0008, del Servei juridicoadministratiu de Planejament, la interposició del recurs contenciós administratiu per part de la procuradora Sara Truyols Alvarez-Novoa, en representació de Clínica Canis SLP, que se segueix amb el núm. PO (Procediment Ordinari) 462/2021, contra l'acord del Ple de l'Ajuntament de Palma, de 17 de juny  de 2021, pel qual es desestimen les al·legacions formulades per la seva representada i s'aprova definitivament el projecte de modificació del PGOU de Palma a l'àmbit de la UA 45-01 (antiga presó) i terrenys confrontants, així com aquesta resolució mitjançant la qual s'acorda trametre l'expedient a la Sala Contenciosa Administrativa; i citar-los perquè es puguin personar com a demandats en aquest recurs davant la Secció 001 de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, que se segueix amb el núm. PO 462/2021, en el termini de 9 dies, fent-los saber que si es personen després del termini esmentat els tindran com a part per als tràmits no preclosos i si no es personen oportunament continuaran els tràmits del procediment, sense que s'hagin de practicar, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap classe, d'acord amb els articles 49 i 50 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.”

Es publica aquesta resolució de conformitat amb l'art. 45.1 a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de las Administracions Públiques.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (2 de desembre de 2021)

El cap del Departament p.d. Decret de batlia núm 3000/2014, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de  4-03-2014) Jaume Horrach Font