Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 601014
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s'accepta la donació del quadre Las mujeres más bellas del mundo, valorat en 5.000 €, per al Servei de Salut de les Illes Balears i destinació a l’Hospital de Manacor (Exp. PATRIM 33/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 8 de novembre de 2021, té entrada per correu electrònic la sol·licitud de la directora gerent de l'Hospital de Manacor per tramitar la donació del quadre titulat Las mujeres más bellas del mundo, valorat en 5.000 €, pel senyor Pedro Albons Gayà, propietari i autor de l'obra.

La documentació remesa i que consta en l'expedient és la següent:

  1. Correu electrònic de petició de tramitació de la donació per part de la directora gerent, de data 8 de novembre de 2021.
  2. Memòria explicativa de la donació del quadre emesa per la directora gerent en data 20 d'octubre de 2021. El títol del quadre és Las mujeres más bellas del mundo, en suport acrílic i unes mides de 150x150 cm. En la memòria explicativa s'estableix que «la donació no implica cap obligació de cara al donant del bé ja que és de forma gratuïta i sense cap compromís ni condició de cap tipus».
  3. Escrit de valoració del quadre en 5.000 €, segons la darrera exposició; fet per la responsable de Comunicació de l'Hospital de Manacor en data 29 d'octubre de 2021.
  4. Escrit d'oferiment del quadre per part del senyor Pedro Albons Gayà en data 29 d'octubre de 2021, juntament amb la seva identificació i fotografia del quadre.

2. En data 12 de novembre de 2021; el director general del Servei de Salut de les Illes Balears dicta resolució d'inici, a proposta del subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa, de l'expedient d'acceptació de la donació del senyorPedro Albons Gayà del quadre Las mujeres más bellas del mundo, valorat en 5.000 €, per al Servei de salut de les Illes Balears i destinació a l'Hospital de Manacor.

3. El 19 de novembre de 2021 el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa emet l'informe favorable.

4. L'article 6 j) del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Direcció acceptar les donacions a favor del Servei de Salut.

Per tot això, el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

Acord

1. Autoritzar l'acceptació de la donació del quadre Las mujeres más bellas del mundo, valorat en 5.000 €, per al Servei de Salut de les Illes Balears i destinació a l'Hospital de Manacor.

2. Assenyalar que l'acceptació de la donació no implica cap obligació de cara al donant del bé ja que es fa de manera gratuïta i sense cap compromís ni condició de cap tipus.

3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar tots els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 41 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 3 de desembre de 2021

La presidenta del Consell de Direcció Patricia Gómez Picard