Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 600815
Anunci aprovació inicial modificació puntual núm. 3/2021 de les NNSS.- UA-8

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que el Ple de de l'ajuntament reunit en sessió de caràcter ordinària el 24/11/2021, entre d'altres, acordà aprovar:

1.- Aprovar inicialment la modificació puntual núm. 3/2021 de les Normes Subsidiàries del planejament municipal redactada pels tècnics Antoni Ramis Ramos i José Mayol Comas relativa a la unitat d'actuació 8 del TM de Lloseta.

2.- Aprovar així mateix, el document ambiental redactat per SITE5, Consultoria de Gestión S.L.

3.- Sol·licitar a l'òrgan ambiental competent la no subjecció de la modificació a avaluació ambiental estratègica, d'acord amb l'indicat en el Document Ambiental Estratègic que acompanya la modificació aprovada.

4.- Sotmetre a informació pública l'acord d'aprovació inicial de la modificació esmentada, així com l'expedient tramitat a l'efecte, durant un termini de 45 dies mitjançant publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió a l'Illa de Mallorca i en la seu electrònica de  l'Ajuntament de Lloseta.

5.- Sol·licitar informe a les administracions o els ens les competències de les quals es puguin veure afectades per aquesta modificació i a l'òrgan que exerceix  les competències en matèria d'Urbanisme del Consell de Mallorca.

6.- Fer constar que d'acord amb l'article 51 de la referida Llei 12/2017, de 29 de desembre i l'article 138 del RLOUSM, amb l'aprovació inicial queda suspès pel termini de dos anys, prorrogable un any més si s'ha repetit el tràmit d'informació pública, l'atorgament de llicències en l'àmbit d'allò que s'ha alterat i, amb l'aprovació provisional, de forma automàtica un altre any més, fins a un total de quatre anys. Això, sense perjudici que puguin concedir-se les llicències basades en el règim urbanístic vigent sempre que es respectin també les determinacions del nou planejament. En qualsevol cas i en aquest àmbit, les llicències de nova edificació hauran, fins a l'aprovació definitiva de la modificació i durant els terminis assenyalats, de complir amb el planejament vigent i amb aquesta modificació. No obstant això, les llicències de reforma i demolició no queden afectades per aquesta suspensió.

Cosa que es fa pública per al seu coneixement general, i , perquè durant el termini d'informació pública de quaranta-cinc dies, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, qualsevol persona pugui consultar l'expedient en el punt d'accés electrònic de l'ajuntament de Lloseta https://ajlloseta.sedeelectronica.es/info.0 o en el Departament d'Urbanisme d'aquest Ajuntament (carrer Es Pou Nou, 3 de Lloseta) de dilluns a divendres, de 12.00 h a 14.00 h, i presentar les al·legacions, suggeriments, informes o documents que es considerin oportuns.

 

Lloseta, document signat electrònicament (3 de desembre de 2021)

El batle Jose Maria Muñoz Perez