Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 600620
Participació Ciutadana - Convocatòria pública presentació ofertes arrendament be immoble zona Son Sardina de Palma, amb destinació a Casal de Barri i Biblioteca Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Objecte del concurs :

Iniciar el procediment de convocatòria pública per a la presentació d'ofertes destinades a la contractació de l'arrendament de bé immoble a la zona de Son Sardina de Palma amb destinació a Casal de Barri i Biblioteca Municipal per al desenvolupament de serveis i activitats socioculturals a l'esmentada zona.

Lloc de consulta de l'expedient i manera d'accedir-hi :

L'expedient físic es pot consultar al Departament de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, 3r - 07001 Palma, correu electrònic: regdinam@palma.cat. I en el perfil del contractant de la pàgina web de l'Ajuntament de Palma www.palma.cat, on es publicaran les informacions relatives al procediment.

Termini de presentació de documentació-licitacions.

El termini per presentar les propostes serà de 15 dies hàbils des del dia següent a la publicació de l'anunci de la convocatòria al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Palma/BOIB. El darrer dia, el termini finalitzarà a les 14.00 hores.

Lloc de presentació de les propostes: Vista la normativa actual sobre l'entrega de documentació en sobres tancats en el Registre de l'Ajuntament de Palma, i per tal de garantir el secret de les ofertes i la seva presentació amb sobres tancats, els licitadors podran presentar les seves proposicions, segons el previst a l'article 16.4.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

  • A les oficines de Correus.

  • Al Servei de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, 3r, Palma, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Quan les proposicions s'enviïn per correu, s'haurà de presentar en un únic sobre certificat, que inclourà dintre els tres sobres tancats. L'empresari/sària haurà de justificar la data i hora d'imposició de la tramesa a l'oficina de correus, i comunicar el mateix dia a la unitat administrativa la seva tramesa, mitjançant el correu electrònic regdinam@palma.cat.

Presentació de documentació.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR PELS LICITADORS I OFERTES

És l'especificada al plec de condicions.

Obertura proposicions i mesa de valoració de les ofertes.

La mesa de valoració de la licitació  el dia 25 d'octubre de 2022, a les 9 hores al despatx de la Directora General de Participació Ciutadana, qualificarà en acte intern i previ els documents presentats en temps i forma continguts al sobre 1.

 

Palma, 9 de desembre de 2021

El cap del Departament de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial P.d. decret núm. 3000, de 26/02/14 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Alberto Gómez Martí