Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 599731
Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Pollença a les associacions de caire social per a l’any 2021 (BDNS núm. 598963)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d'aquest mateix dia.

OBJECTIU

Els objectius d'aquesta convocatòria són:

  • Fomentar, impulsar i incentivar l'organització i el desenvolupament d'activitats i programes en matèria de serveis socials directament en el municipi de Pollença.

  • Fomentar el teixit associatiu de les entitats de caire social amb seu o representació al municipi de Pollença, mitjançant la realització d'actuacions per a donar visibilitat al treball que realitzen.

  • Sensibilitzar als ciutadans/es envers el treball de les entitats i associacions.

  • Donar un suport a les entitats per part de l'Ajuntament de Pollença, cobrint part de les despeses que aquestes actuacions generin.

Beneficiaris

Poden sol·licitar una ajuda en el marc d'aquesta convocatòria les associacions o entitats de caire social sense ànim de lucre constituïdes legalment com a tals, registrades i amb seu o representació al municipi de Pollença.

Àmbit d'aplicació

Podran ser objecte de subvenció els projectes o activitats que hagin dut a terme les entitats sense ànim de lucre que compleixin els requisits descrites a aquestes bases i que s'hagin dut a terme entre l'1 de desembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021.  

Les activitats a subvencionar:

4.1 Activitats  d'intervenció directa als/les ciutadans/es de Pollença que es duguin a terme tant dins com a fora del municipi.

4.2 Activitats de caràcter preventiu i formatiu adreçades a la població que s'atén dins o fora de Pollença, tant si l'entitat té seu o representació al municipi.

4.3 Activitats de sensibilització directament a la població de Pollença, dels projectes/activitats que duguin a terme l'entitat amb seu o representació al municipi. Aquests projectes poden ser d'àmbit local, autonòmic, nacional o internacionals. 

No seran subvencionables els programes que promoguin qualsevol forma de discriminació ni programes amb finalitat lucrativa.

Les despeses que seran subvencionables són:

  •  Despeses per a l'adquisició de materials per a la realització de les activitats.
  •  Despeses per a la difusió de les activitats o del projecte.
  • Despeses de personal contractat per al desenvolupament de les activitats per a les quals se sol·licita la subvenció.

Queden excloses del procediment de concessió dels ajuts establerts en aquesta convocatòria les despeses relacionades amb obres, despeses d'assegurances relacionades amb l'activitat a subvencionar i l'arrendament dels locals.

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data d'avui.

Import

Les ajudes es concediran, d'acord amb la normativa pressupostària, a l'exercici 2022. La previsió de l'aplicació pressupostària 231/48040 i import  és de 42.000 euros per a l'exercici 2022.

Aquesta quantia total màxima té caràcter estimat, atès que està condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment de la resolució de la concessió. En tot cas, l'execució de la despesa es realitzarà en la mateixa anualitat en què es produeixi la concessió.

Si el crèdit pressupostari que resulti aprovat o prorrogat en el pressupost de l'exercici 2022 fos inferior, s'ajustarà a la baixa la proposta de resolució als crèdits existents.

Si no s'aprova finalment aquest crèdit, s'anul·larà el procediment, publicant l'acord.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu (10) dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB, al tauler d'anuncis i al lloc web de l'Ajuntament.

 

Pollença, 7 de desembre de 2021

El batle Bartomeu Cifre Ochogavia