Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 599384
Extracte de la convocatòria del 2022 sobre subvencions de l’IBI exercici 2021 d’immobles inclosos dins el Catàleg de Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Marratxí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 598839

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text íntegre de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/598839):

Primer. Beneficiaris.

Tendran dret a sol·licitar aquesta subvenció totes les persones físiques i jurídiques que siguin propietaris o titulars de drets reials o concessions indicats sobre immobles coincidents de manera fefaent amb l'objecte o descripció dels immobles inclosos dins el Catàleg de Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Marratxí.

En el supòsit que hi hagi dos o més propietaris o titulars d'un dret reial sobre un mateix immoble i tots ells demanin la subvenció aquesta es concedirà i s'abonarà a la persona física o jurídica que amb la sol·licitud aporti el rebut o que acrediti haver-lo pagat.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió de subvencions sobre la quota de l'IBI a aquelles persones físiques i/o jurídiques que siguin subjectes passius de l'IBI quan els seus immobles estiguin inclosos dins el Catàleg de Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Marratxí.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança reguladora de l'atorgament de subvencions a determinats béns immobles (BOIB núm. 40, de 21 de març de 2015) publicada a la web de l'Ajuntament de Marratxí (www.marratxi.es).

Quart. Quantia.

La subvenció consistirà en la quantitat resultant de multiplicar la quota de l'IBI, corresponent a  l'exercici fiscal anterior, pel qual es demana la subvenció, per el coeficient 0'3, sense tenir en compte els recàrrecs ni les sancions.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds començarà a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria a la BDNS i finalitza el dia 31 de març de 2022.

 

Marratxí, 7 de desembre de 2021

El batle Miquel Cabot Rodríguez