Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 598840
Aprovació calendari fiscal per l'exercici de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Inca de data 25 de novembre de 2021 va aprovar el calendari fiscal per l'exercici de 2022.

Als efectes prevists en l'article 24 del Reglament General de Recaptació (Reial Decret 939/2005, de 29 de juliol) es comunica als contribuents que l'Ajuntament d'Inca i l'Agència Tributària de les Illes Balears respecte dels impostos i taxes que tingui cedida la recaptació, durà a terme, el cobrament, en període voluntari dels següents impostos i taxes corresponents a l'exercici de 2022, en els termes i formes que s'indiquen a continuació, publicant el present anunci de notificació col·lectiva als efectes oportuns:

A) IMPOST DE BENS IMMOBLES DE NATURALESA URBANA I RÚSTEGA, L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA, IMPOST D'ACTIVITATS ECONÒMIQUES, TAXA DE FEMS, TAXA DE CLAVEGUERAM I TAXA DEL CEMENTERI. (Impostos i taxes amb la recaptació cedida a l'Agència Tributària de les Illes Balears).

A.1) Termini de pagament: del 1 d'octubre al 1 de desembre de 2022, ambdós inclosos

A.2) Formes d'obtenció de l'avís de pagament:

 

- Per Internet: Amb el codi de contribuent (o amb certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve) a través del Carter Virtual(www.atib.es >Carter virtual). Amb certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve, a la Carpeta fiscal (www.atib.es > Carpeta fiscal). A través del Servei de Consultes i suggeriments (www.atib.es > Consultes i suggeriments).

- De forma presencial: a l'oficina de recaptació situada al carrer de Santo Domingo, 16, 07300 Inca, o a qualsevol oficina de recaptació de l'Agència Tributària de les Illes Balears (es poden consultar les dades i els horaris de les oficines en el web www.atib.es > Tributs locals > Oficines de recaptació, o al telèfon 971 717 000). Sol·liciteu cita prèvia, que podeu fer per Internet, a www.atib.es > Cita prèvia, o telefonant al 971 678 404.

A.3) FORMES DE PAGAMENT:

- Per Internet, en www.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament periòdic, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l'entitat que l'emeti.

- A qualsevol oficina o caixers de les entitats bancàries col·laboradores.

- Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Es convenient utilitzar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament general de Recaptació (articles 25.2 i 38).

B) TAXA DE CAIXERS AUTOMÀTICS, GUALS I LA TAXA PER DESPESES SUMPTUÀRIES.

B.1.) Termini de pagament:- El pagament es realitzarà del dia 1 d'abril de 2022 al dia 1 de juny de 2022.

B.2) Formes de pagament:

- Els contribuents que hagin rebut l'avís o els avisos de pagament poden pagar presentant l'avís corresponent a les entitats col·laboradores.

- Els contribuents que no hagin rebut l'avís de pagament poden obtenir-lo en els serveis econòmics situada a la Plaça Espanya núm. 1, 07300, INCA, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores.

- Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Es convenient utilitzar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament general de Recaptació (articles 25.2 i 38).

C) TAXA PEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA.

C.1) TERMINI DE PAGAMENT:

- Primer trimestre de 2022: El pagament es realitzarà del dia 1 d'abril al dia 1 de juny de 2022 (ambdós inclosos).

- Segon trimestre de 2022: El pagament es realitzarà del dia 1 de juliol al dia 1 de setembre de 2022 (ambdós inclosos).

- Tercer trimestre de 2022: El pagament es realitzarà del dia 1 d'octubre al dia 1 de desembre de 2022 (ambdós inclosos).

- Quart trimestre de 2022: El pagament es realitzarà del dia 2 de gener de 2023 al dia 3 de març de 2023 (ambdós inclosos).

C.2) FORMES DE PAGAMENT:

- Els contribuents que hagin rebut l'avís o els avisos de pagament poden pagar presentant l'avís corresponent a les entitats col·laboradores (es poden consultar en la pàgina web municipal www.ajinca.net).

- El pagament també es podrà fer de forma telemàtica per Internet a través dels enllaços de la pàgina web municipal www.ajinca.net- Els contribuents que no hagin rebut l'avís de pagament poden obtenir-lo en els serveis econòmics situats a la Plaça Espanya núm. 1, 07300, INCA, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores.- Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Es convenient usar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament General de Recaptació (articles 25.2 i 38).

D) TAXA DE MERCATS.

D.1) TERMINI DE PAGAMENT

- El pagament es realitzarà del dia 3 de gener de 2022 al dia 2 de maig de 2022.

D.2) FORMES DE PAGAMENT:

- Els contribuents que hagin rebut l'avís o els avisos de pagament poden pagar presentant l'avís corresponent a les entitats col·laboradores.

- Els contribuents que no hagin rebut l'avís de pagament poden obtenir-lo en els serveis econòmics situats a la Plaça Espanya núm. 1, 07300, INCA, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores.

- Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Es convenient usar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament General de Recaptació (articles 25.2 i 38).

E) Advertim als contribuents que, d'acord amb el que preveuen els articles 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, un cop transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari abans assenyalat s'iniciarà el període executiu, fet que determinarà l'exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

Sotmetre dit calendari a informació pública, amb publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://incaciutat.sedelectronica.es].

 

Inca, document signat electrònicament (3 de desembre de 2021)

El batle Virgilio Moreno Sarrió