Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 556361
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es modifica la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 574263

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme de 7 de juliol de 2021 que aprova la convocatòria de subvencions per al foment de l'activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca (BOIB núm. 92, de 10 de juliol).

2. El termini per presentar sol·licituds segons la convocatòria és de vint dies hàbils a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, és a dir que va finalitzar el 6 d'agost de 2021.

3. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'òrgan instructor revisa la documentació i els projectes presentats, s'inicia el requeriment de documentació als interessats i es comença la preparació per a la baremació de les sol·licituds per part de la Comissió Avaluadora.

4. El 18 d'octubre de 2021, es reuneix la Comissió Avaluadora de les subvencions que emet un informe en el qual es concreta el resultat de l'avaluació efectuada.

5. Una vegada rebut l'informe, l'òrgan instructor requereix als que han resultat beneficiaris la documentació administrativa per comprovar que compleixen els requisits de la convocatòria. En aquests moments els beneficiaris presenten la documentació i s'està revisant per l'òrgan instructor.

6. Segons la convocatòria el 15 de novembre finalitza el termini de presentació de justificacions però s'ha comprovat que ha estat impossible complir els terminis fixats a la convocatòria per causa imputable a la Fundació, per la qual cosa és necessari ajornar el termini per executar els projectes subvencionats i per justificar les subvencions.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la convocatòria de subvencions per al foment de l'activitat del sector audiovisual per a la promoció turística de Mallorca, en el següent sentit:

Punt 13. Termini de justificació

Allà on diu:

Una vegada publicada la resolució de concessió de les subvencions els beneficiaris poden presentar la justificació de la subvenció una vegada que s'hagi dut a terme el projecte, i fins al 15 de novembre de 2021 inclòs, com a màxim.

Ha de dir:

Una vegada publicada la resolució de concessió de les subvencions els beneficiaris poden presentar la justificació de la subvenció quan s'hagi dut a terme el projecte i fins al 15 de febrer de 2022 inclòs, com a màxim.

Això no obstant, el projecte s'ha d'executar dins el 2021, i les factures i els pagaments no poden ser posteriors a dia 31 de desembre de 2021.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 15 de novembre de 2021

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá