Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 556298
Aprovació inicial del reglament que regula la prestació de serveis mitjançant Teletreball a l'ajuntament de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment el projecte de Reglament per a la regulació de la modalitat de prestació de serveis mitjançant Teletreball a l'Ajuntament de Ses Salines per acord del Ple de dia 9 de novembre de 2021, de conformitat amb els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, se sotmet a informació pública pel termini de trenta, a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial dels Illes Balears.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la web d'aquest Ajuntament [https://ajsessalines.net/es].

Cas de no presentar-se reclamacions en l'esmentat termini, es considerarà definitivament aprovat sense necessitat d'acord exprés del ple y serà publicat íntegrament al BOIB i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament. 

 

Ses Salines, a data de la signatura electrònica (17 de novembre de 2021)

El batle

Juan Rodríguez Ginard