Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 554803
Resolució núm. 2021-9390 de data 16.11.2021, per la qual es rectifiquen les bases de la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball de delineant per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La regidora delegada, el dia 16 de novembre de 2021 ha dictat la següent resolució:

"DECRET

1. Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2021-8683 de data 25/10/2021 es van aprovar es bases i la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball de delineant per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició, que ha estat publicat al butlletí oficial de les Illes Balears núm. 148 de data 28 d'octubre de 2021.

2. De conformitat amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que assenyala que “Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

3. D'acord amb els antecedents assenyalats i fent ús de les atribucions que m'han estat delegades mitjançant el Decret d'Alcaldia núm. 2020-1083 de data 19 de febrer de 2020 (BOIB núm. 29 de 7/03/2020),

RESOLC

PRIMER. Rectificar d'ofici la resolució núm. 2021-8683 de data 25/10/2021 per la qual s'aproven les bases de la convocatòria en aquest sentit:

Allà on diu:

"SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS

2.1. Per prendre-hi part, les persones interessades han de complir els següents requisits:

[…/...]

d) Estar en possessió del títol de tècnic/a especialista en delineació, tècnic/a superior en Projectes d'Edificació, tècnic/a superior en Projectes d'Obra Civil o tenir complertes les condicions que els habiliti per a l'exercici de la professió regulada, segons estableixen les Directives Comunitàries, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

La titulació s'ha d'acreditar mitjançant l'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat pot declarar també l'equivalència de títols."

Ha de dir:

"SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS

2.1. Per prendre-hi part, les persones interessades han de complir els següents requisits:

[…/...]

d) Estar en possessió del títol de tècnic/a especialista en delineació, tècnic/a superior en Projectes d'Edificació, tècnic/a superior en Projectes d'Obra Civil o graduat/a en arts aplicades i oficis artístics o equivalents o tenir complertes les condicions que els habiliti per a l'exercici de la professió regulada, segons estableixen les Directives Comunitàries, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

La titulació s'ha d'acreditar mitjançant l'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat pot declarar també l'equivalència de títols."

Allà on diu (en versió castellana):

"ANEXO I

Temario

[…/…]

Tema 4. Ángulo. Operaciones gráficas. Signes geométricos normalizados según Uno.N.E. Representación y uso. Arcos. Definición. Parte de un arco. Tipo de arco. Procedimientos gráficos."

Ha de dir (en versió castellana):

"ANEXO I

Temario

[…/…]

Tema 4. Ángulo. Operaciones gráficas. Signos geométricos normalizados según U.N.E. Representación y uso. Arcos. Definición. Parte de un arco. Tipo de arco. Procedimientos gráficos."

SEGON. Atorgar un nou termini de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí de les Illes Balears (BOIB) de la modificació de les bases esmentades abans, per tal que les persones interessades puguin presentar-se, si escau, a la borsa ressenyada. Les persones aspirants que hagin presentat les seves sol·licituds per prendre part l'esmentat procediment selectiu, i no manifestin expressament el contrari, s'entendran per presentades.

TERCER. Que es procedeixi a la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa, de la modificació de les bases i de l'ampliació del període de presentació de sol·licituds.

 

Eivissa, 16 de novembre de 2021

                                                                                                                                               En don fe,

La regidora delegada                                                El secretari ACCTAL

(document signat electrònicament )                         (document signat electrònicament )”

 

Eivissa, 16 de novembre de 2021

 La regidora

Estefanía Torres sánchez