Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 552567
Departament de Personal. Negociat de Selecció y Provisió. Llista persones admeses convocatòria concurs oposició auxiliar de biblioteca taxa de reposició de l’Ajuntament de Palma.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública per decret núm. 20774 de 2 de  noviembre de 2021, ha resuelto lo siguiente: 

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses per prendre part al concurs-oposició torn lliure, per a la cobertura de cinc places d'AUXILIAR DE BIBLIOTECA, vacants a la plantilla de funcionaris/àries d'aquest Ajuntament pertanyents a l'Escala l'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, Grup C, subgrup C1, classe Comeses Especials, dotades pressupostàriament i corresponents a la taxa de reposició de l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018 publicada al BOIB núm. 161, de 25 de desembre de 2018 i de l'oferta d'ocupació pública de l'any 2020, publicada al BOIB núm. 200, de 26 de novembre de 2020, a  les persones aspirants que es relacionen a l'annex 1. 

2. Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones admeses i/o excloses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva. 

3.  Publicar al BOIB i  a la pàgina web  www.palma.cat. 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB. 

 

Palma, 5 de noviembre de 2021

La cap de Departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón

Documents adjunts