Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 552196
Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor, de 12 de novembre de 2021, de correcció d'errors de la resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor, de 28 d'octubre de 2021, per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets 

1.El dia 4 de novembre de 2021 s'ha publicat, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 152, la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor de 28 d'octubre de 2021 per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca)

2. S'han advertit diversos errors en la versió castellana d'aquesta resolució, que s'han de corregir d'ofici. 

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en la versió castellana de la Resolució de la directora gerent de l'Hospital de Manacor de 28 d'octubre de 2021 —publicada en el BOIB número 152, de 4 de novembre de 2021— per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball de cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (Àrea de Salut de Mallorca) (Vegeu l'Annex).

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

Manacor, 12 de novembre 2021

La directora gerent  Catalina Vadell Nadal  Per delegació del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 39, de 20/03/2021)​​​​​​​

ANNEX Correcció d'errors

1. Es modifica el punt 1 de l'apartat «Hechos» de la Resolució.

On diu

1. Por medio de la Resolución de la directora gerente del Hospital de Manacor de 11 de agosto de 2021 (BOIB núm. 108, de 14/08/2021) se aprobó la convocatoria para proveer, por el sistema de libre designación, el puesto de jefe/jefa del Servicio de Traumatología y Cirugía Ortopédica del Hospital de Manacor.

ha de dir

1. Por medio de la Resolución de la directora gerente del Hospital de Manacor de 11 de agosto de 2021 (BOIB núm. 108, de 14/08/2021) se aprobó la convocatoria para proveer, por el sistema de libre designación, el puesto de jefe/jefa del Servicio de Obstetricia y Ginecología del Hospital de Manacor.

2. Es modifica el punt 2 de l'apartat «Hechos» de la Resolució.

On diu

2. El 25 de octubre de 2021, a las 12.00 horas, la señora María Mercedes Febles Borges, única aspirante que se presenta a la convocatoria, defendió ante el órgano convocante y sus asesores el proyecto de gestión del Servicio de Obstetricia y Ginecología del Hospital de Manacor.

ha de dir

2. El 27 de octubre de 2021, a las 12.00 horas, la señora María Mercedes Febles Borges, única aspirante que se presenta a la convocatoria, defendió ante el órgano convocante y sus asesores el proyecto de gestión del Servicio de Obstetricia y Ginecología del Hospital de Manacor.