Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 551758
Citació a les persones interessades en el Procediment Ordinari nº 482/2021 que es substància davant el la Sala Contenciosa Administrativa nº1 del TSJIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

L'entitat GESTINCA TORO S.L. ha interposat recurs contenciós-administratiu, actuacions núm. 482/2021, que se segueixen pel procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa nº1 de Palma, contra la desestimació per silenci administratiu de declarar la ineficàcia o invalidesa administrativa de la transmissió de la concessió, coneguda ara com “Port Adriano”, en favor d'OCIBAR S.A., i contra la denegació per part de Ports de les Illes Balears per silenci administratiu de reconèixer mitjançant informe o resolució, que les obres de la part de la platja d'aquesta concessió estan incloses i autoritzades i consegüentment van ser reconegudes i aprovades i per això es va atorgar validesa a la transmissió de la concessió.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa.

2. L'article 45.1.a) Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós-administratiu, actuacions núm. 482/2021, que es segueixen pel procediment ordinari en la Sala Contenciosa Administrativa nº1 de Palma, amb la finalitat que serveixi com a emplaçament a les persones interessades per que es puguin personar com a demandades davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer cap notificació .

 

Palma, 12 de novembre de 2021

El vicepresident executiu Xavier Ramis Otazua