Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT

Núm. 547762
Devolució de garanties definitives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'han sol·licitat la devolució de les garanties definitives que, en el seu moment, varen constituir els següents contractistes pel concepte  que s'indica:

EULEN S.A. (A28517308).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei de manteniment i conservación dels espais verds a les instal·lacions esportives municipals gestionades per l'IME”.

TECHNOGYM TRADING S.A. (A48265169).- Per la realització de l'objecte del contracte “Servei de manteniment preventiu i extensió de la garantia de les màquines de fitness dels gimnasos de determinats poliesportius municipals de l'IME”

GISPERT DEPURACION DE AGUAS S.A. (A07146004).- Per la realització de l'objecte del contracte  “Subministrament de productes químics per les piscinas gestinades per l'IME”.

Conforme al que disposa la normativa aplicable, es publica aquest anunci perquè en prengueu coneixement i perquè, en el termini de deu dies contats a partir de l'endemà al de la publicació, puguin presentar reclamacions en el Registre General de l'Ajuntament de Palma o qualssevol altre que estigui recollit a la Llei de procediment administratiu aquells que considerin que tenen dret exigible a l'adjudicatari per raó del contracte garantit.

 

Palma, 10 de novembre de 2021

El gerent de l'Institut Rafael Navarro Roig