Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 535342
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 26 d'octubre de 2021, per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions consistent en l'atorgament de disposicions dineràries, per l'Ajuntament de Calvià, a favor de persones físiques beneficiàries a través de l'adquisició, mitjançant una plataforma showroom, de bons-descompte bescanviables als comerços locals adherits

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 593682

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a través de l'adquisició pels beneficiaris, mitjançant una plataforma showroom, de bons-descompte bescanviables en els establiments que hi estiguin adherits i destinats a la compra de béns i/o prestació de serveis.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les persones físiques majors de 16 anys que siguin residents en el terme municipal de Calvià. Han d'estar inscrites en el padró municipal.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores per a l'atorgament de disposicions dineràries, per l'Ajuntament de Calvià, a favor de persones físiques beneficiàries a través de l'adquisició, mitjançant una plataforma showroom, de bons-descompte bescanviables als comerços locals adherits.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de cent vint-i-cinc mil euros (125.000,00 €) per a les anualitats 2021-2022, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 603 43100 4800001.

Cinquè. Termini de posada a disposició dels bons

Els bons seran posats a disposició a la corresponent plataforma digital a partir de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. La venda de bons-descompte estarà operativa fins el dia 28 de febrer de 2022.

 

Calvià, 8 de novembre de 2021

El tinent de batle d'Economia Marcos Pecos Quintans