Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ESPORLES

Núm. 543063
Aprovada la convocatòria de subvencions en matèria de cultura, oci i temps lliure per a l'any 2021 de l'Ajuntament d'Esporles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANUNCI DE L'EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA DE  SUBVENCIONS EN MATÈRIA DE CULTURA, OCI I TEMPS LLIURE

El decret de batlia de data 8 de novembre del 2021 aprovà la convocatòria de subvencions en matèria de cultura, oci i temps lliure per a l'any 2021, pel procediment de concurrència competitiva.

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se a la pàgina web de l'Ajuntament de Esporles (www.esporles.cat):

1. Finalitat i objecte de la convocatòria

L'Ajuntament d'Esporles, mitjançant la Regidoria de participació ciutadana, pretén donar suport a les entitats locals amb la finalitat d'incentivar i estimular les activitats culturals, d'oci i temps lliure d'aquestes entitats i al poble d'Esporles, involucrant a la ciutadania, així com al teixit associatiu del municipi. En aquest sentit, es vol promoure, dinamitzar, fomentar i impulsar activitats i projectes culturals, d'oci i temps lliure, organitzades per les entitats locals. L'objecte d'aquesta convocatòria és la realització d'activitats culturals, d'oci o temps lliure destinades a la col·lectivitat o a un sector del públic en general.

2. Crèdit pressupostari

El crèdit pressupostari disponible a la subvenció serà de 15.000€, amb càrrec a la partida 334/48001 del pressupost de l'Ajuntament d'Esporles per al 2021.

3. Termini i lloc de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia és dissabte o inhàbil, s'ha d'entendre prorrogat fins el primer dia hàbil següent. Les instàncies s'han d'adreçar al Registre de l'Ajuntament d'Esporles i juntament amb la sol·licitud s'ha de presentar la documentació detallada a les bases de la convocatòria.

4. Entitats beneficiaries i requisits

Poden ser beneficiàries de les subvencions que preveu aquesta convocatòria les entitats degudament inscrites al Registre d'entitats de l'Ajuntament d'Esporles, catalogades com a entitats de cultura, oci i/o de temps lliure. Les entitats esportives no es podran adherir a aquestes subvencions ja que tenen la seva pròpia línia de subvencions.

No poden beneficiar-se de cap subvenció les persones, les entitats o les agrupacions que incorrin en qualsevol de les prohibicions que estableix l'article 10 del Text refós de la Llei de subvencions; l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat d'homes i dones, ni les que hagin estat sancionades mitjançant resolució ferma amb la pèrdua de la possibilitat d'obtenir una subvenció, d'acord amb la Llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per erradicar l'LGTBI-fòbia, o qualsevol altra aplicable.

5. Documentació per entregar

Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant els models annexes a aquesta convocatòria i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. S'ha d'entregar la documentació següent:

 

1. Model de sol·licitud (annex 1).

2. Projecte explicatiu de les activitats o actuacions per a les quals se sol·licita l'ajuda econòmica (annex 2).

3. Declaracions jurades (annex 3)

  

Esporles, 9 de novembre del 2021

La batlessa

Maria Ramon Salas