Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 541966
Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de dia 10 de novembre de 2021, relativa a l’aprovació de la llista definitiva de persones aspirants seleccionades del concurs per formar part d’una borsa extraordinària única d’Intèrpret de la llengua de signes, corresponent a l’escala d’Administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a auxiliar, especialitat Guia intèrpret de llenguatge de signes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de data 20 de maig de 2021 (BOIB núm 68, de 25 de maig de 2021), es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de personal funcionari interí o personal laboral temporal.

2. Per Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de data 2 de juny de 2021 (BOIB núm 76, de 8 de juny de 2021), es varen aprovar les bases específiques i la convocatòria d'un concurs per constituir una borsa extraordinària única de l'especialitat o categoria d'Intèrpret de llengua de signes.

3. Per Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de data 15 de juliol de 2021, es va aprovar la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió.

4. En data 2 d'agost de 2021 es va publicar la llista provisional de les puntuacions obtingudes per les persones aspirants, atorgant un termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació al tauler d'edictes, per presentar les al·legacions que es considerin pertinents sobre la valoració provisional dels mèrits. Dins el termini de presentació d'al·legacions no s'ha presentat cap rectificació o al·legació a la llista provisional de baremació.

5. Per Acord del Tribunal Qualificador de data 31 d'agost de 2021 es proposa aprovar la llista definitiva de les puntuacions obtingudes,amb l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda de les persones aspirants i, elevar proposta de resolució a la Presidència perquè dicti la Resolució de constitució de la borsa d'Intèrpret de la llengua de signes.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que m'atorga l'article 7.2.13) del text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019),

RESOLC

Primer. Aprovar, segons la proposta definitiva que ha efectuat el Tribunal Qualificador, la llista definitiva de les persones aspirants seleccionades per a constituir la borsa de treball extraordinària única d'Intèrpret de la llengua de signes, corresponent a l'escala d'Administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a auxiliar, especialitat Guia intèrpret de llenguatge de signes, amb la indicació de totes les persones integrants, l'ordre de prelació i la puntuació obtinguda, en els termes que estableix l'annex d'aquesta Resolució.

La borsa de treball entrarà en vigor l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i romandrà activa amb les actualitzacions corresponents que es realitzaran com a mínim cada dos anys.

Segon. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'edictes electrònic de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials . A més, a efectes informatius, es publicarà en el Portal de Selecció i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 10 de novembre de 2021

El president de l'IMAS Javier De Juan Martín

 

                                Annex. Llista definitiva borsa extraordinària única d'Intèrpret de llengua de signes

ORDRE DE PRELACIÓ

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

1

****1315**

SARD COLL, SONIA

30,8450

2

****4504**

ABEJON CALLEJA, ANA ROSA

28,7800

3

****0324**

AMATE VANRELL, ANA MARIA

22,8690

4

****8635**

MORENO QUINTERO, JAVIER

13,0420

5

****5318**

MARTINEZ PARDO, JOSEP BAPTISTA

6,5610

6

****3415**

MONJO OLIVER, ARIADNA

4,4670

7

****6137**

TENA SANCHO, MARIA DEL PILAR

3,8850

8

****5284**

LEON AGUILO, EMILIO JOSE

0,0000