Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 541417
Nomenament de treballadora social a l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant el Decret núm: 2021-1673 de 9 de novembre ha resolt el següent en relació al “programa de contractació temporal de personal tècnic per a l'impuls de la taula de coordinació i prevenció contra les violències masclistes”:

“Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Expedient 2714/2019

Expedient relacionat 1609/2021

Atesa la resolució de la directora de l'Institut Balear de la Dona de data 6 d'agost, a proposta de la cap del servei de l'Administració i Gestió Pressupostària, per la qual es concedeix una subvenció de la Modalitat A i se n'autoritza i disposa la despesa a favor de l'Ajuntament de Son Servera per als anys 2021 i 2022 per un import de 16.636´13€ per dur a terme el projecte denominat “Programa de contractació temporal de personal tècnic per a l'impuls de la taula de coordinació i prevenció contra les violències masclistes”.

Atesa la declaració d'acceptació de la subvenció de la Batlessa Presidenta de la Corporació en data 12 d'agost de 2021 de la convocatòria de subvencions a entitats locals per a projectes de foment i suport a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, d'eliminació de qualsevol forma de discriminació per raó de sexe i de prevenció i intervenció davant les violències masclistes per als anys 2021-2022.

Atès l'informe de necessitat i urgència de Inés Fraile Valdivielso, informadora juvenil del CIJ i Maria Teodora Moreno Gómez, regidora de l'àrea municipal de d'Educació, Igualtat i LGTBI de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears).

Atès l'informe en conformitat de la interventora municipal de l'Ajuntament de Son Servera de data 9 de novembre de 2021.

Així mateix, atesa la resolució de la Batlia núm. 2020-1122, de data 19 d'octubre, de constitució de la borsa de TREBALLADORA I TREBALLADOR SOCIAL de l'Ajuntament de Son Servera, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 182, de data 24 d'octubre de 2020.

Després de contactar, telefònicament i per correu electrònic, per ordre de prelació, amb les persones que constitueixen la borsa de treball de treballadora i treballador social, d'acord amb el decret de la Batlia núm. 2019-1648, de 15 de novembre, i que compleixen els requisits de titulació establerts a la convocatòria de la subvenció  per dur a terme el projecte denominat “Programa de contractació temporal de personal tècnic per a l'impuls de la taula de coordinació i prevenció contra les violències masclistes” i atès que les persones situades abans de na Laura DEL VALLE ALFARO han renunciat, per diversos motius que han ressenyat mitjançant escrits presentats en aquest Ajuntament, a ser nomenades interinament per a la cobertura de l'excedència ressenyada.

D'acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

RESOLC

Primer.- Nomenar Laura DEL VALLE ALFARO amb DNI ***7449**, com a TREBALLADORA SOCIAL de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), funcionària amb caràcter interí a mitja jornada fins el 31 de juliol de 2022 per el projecte denominat “Programa de contractació temporal de personal tècnic per a l'impuls de la taula de coordinació i prevenció contra les violències masclistes”, i d'acord amb l'article 10.1.d del RDL, 5/2015 del 30 d'octubre de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, amb la nova redacció disposada a l'article 1 del RDL 14/2021 de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en el treball públic.

Segon.- Que els efectes de la present comptin a partir de la data de 22 de novembre de 2021 i acabin en data 31 de juliol de 2022.

Tercer.- Donar compte de la present a la persona interessada, així com al departament de Personal i Intervenció, per al seu coneixement i efectes.

Quart.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i, al tauler municipal d'anuncis i a la seu electrònica municipal, amb l'objecte de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.”

 

Son Servera, en el dia de la signatura electrònica (10 de novembre de 2021)

La batlessa

Natalia Troya Isern