Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 541127
Aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació de la unitat d'actuació 15 del terme municipal de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber que la Junta de Govern Local reunida en sessió de caràcter ordinària el 22 d'octubre  de 2021, entre altres, acordà aprovar:

Primer.- Desestimar les al·legacions presentades mitjançant registre d'entrada 2019-E-RC-1957 de 31/10/2019 i 2019-E-RC-1933 de 28/10/2019.

Segon.- Aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació en la modalitat de cooperació de la Unitat d'Actuació 15 del terme municipal de Lloseta.

Tercer.- Publicar en el BOIB i a la pàgina web de l'Ajuntament de Lloseta l'acord d'aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació de la Unitat d'Actuació 15 del terme municipal de Lloseta.

Quart.- Notificar el present acord a les persones interessades.

De conformitat amb l'article 123 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu , en el termini d'un mes a comptar del dia següent a la notificació de la resolució davant el mateix òrgan que dictà l'acte, o recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar del dia següent a la notificació de la resolució. Si s'opta per interposar el recurs de reposició potestatiu , no podreu interposar, en el seu cas, recurs contenciós administratiu fins que aquell no sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. El termini per interposar, en el seu cas, recurs contenciós administratiu, si s'ha optat per interposar recurs de reposició potestatiu, serà de dos mesos comptats del dia següent a la notificació de la resolució expressa del recurs de reposició. Si no hi hagués resolució expressa, el termini serà de sis mesos a comptar de la data en que s'entengui desestimat per silenci el recurs de reposició.

 

Lloseta, document signat electrònicament (10 de novembre de 2021)

El batle José María Muñóz Pérez