Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 530688
Ampliació del termini de justificació en el marc de la convocatòria per a la concessió d’ajudes destinades a finançar actuacions d’informació i promoció turística desenvolupades pels Ajuntaments de l’illa d’Eivissa (BOIB núm 134 de 30 de setembre de 2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 5 de novembre de 2021, el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa ha acordat el següent:

PRIMER. APROVAR l'ampliació del termini de justificació en el marc de la convocatòria per a la concessió d'ajudes destinades a finançar actuacions d'informació i promoció turística desenvolupades pels Ajuntaments de l'illa d'Eivissa tot establint que la justificació de la subvenció concedida s'haurà de portar a terme en el termini de 5 dies hàbils des de la publicació de la Resolució de Concessió en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica del Consell Insular d'Eivissa.

SEGON. PUBLICAR l'Acord del Consell Executiu en el Tauler electrònic d'anuncis de la Seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER. PUBLICAR l'ampliació del termini de justificació en el marc de la convocatòria per a la concessió d'ajudes destinades a finançar actuacions d'informació i promoció turística desenvolupades pels Ajuntaments de l'illa d'Eivissa en la Base de Dades Nacional de Subvencions.

 

Eivissa, 5 de novembre de 2021

La cap de Servei de Presidència

Concepción Rebollo Laserna